Ontworpen voor elk doel

Vraag een offerte aan

Ford Transit

Met de Topdeals van Hitachi Capital Mobility heeft u altijd een zéér complete auto met een extra korting.

In een nieuwe Ford Transit rijden? Vraag nu een leaseofferte aan en profiteer van een extra Topdeal korting. Deze auto is al verkrijgbaar vanaf €398,- per maand (15.000 km x 60 maanden), alle uitvoeringen mogelijk.

Over Ford Transit

De Transit is verkrijgbaar met verschillende innovatieve, krachtige nieuweFord EcoBlue 2.0 TDCi motoren. Hun geavanceerde technologie zorgt niet alleen voor efficiënter brandstofverbruik, meer vermogen en een lagere uitstoot. Ze voldoen ook nog eens aan de strenge Euro 6 emissienorm. Deze motoren zijn geavanceerd in verschillende opzichten. Daarnaast is de laadruimte van de Transit is nu handiger dan ooit. De hoeken van de zijwanden zijn herzien en zijn nu rechter, en het dak is iets verhoogd om de ruimte te maximaliseren. Alle bestelwagens zijn langer dan hun voorgangers om ervoor te zorgen dat de laadlengte geschikt is voor alle standaardlengten buizen, plaatmateriaal, rollen tapijt, ladders. 

Grip op de weg

Onder alle omstandigheden wil je grip op de weg houden. De intelligente vierwielaandrijving bepaalt hoeveel balans en reactievermogen nodig is in natte, droge of gladde omstandigheden of op wisselend terrein. Het stuurt dan de juiste hoeveelheid vermogen naar de voor- of achteras. En voorziet zo in uitstekende controle en minder verbruik.

Slim

Zoals elke goede werkplek zit uw bestelwagen vol met slimme opslagplekken. De middenconsole bevat ruimte voor A4-dossiers, zodat u ze altijd bij de hand hebt. Voor extra beveiliging kunt u uw laptop uit het zicht opbergen in het compartiment onder de stoel. Zelfs de panelen in de voordeuren maken uitstekend gebruik van de ruimte. Ze hebben een houder voor een fles van 1.5 liter in elke deur en een handige houder voor muntstukken aan de passagierszijde.


Ford Transit leasen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan