Robuust & betrouwbaar

Vraag een offerte aan

Ford Transit Custom

Met de Topdeals van Hitachi Capital Mobility heeft u altijd een zéér complete auto met een extra korting.

In een nieuwe Ford Transit Custom rijden? Vraag nu een leaseofferte aan en profiteer van een extra Topdeal korting. Deze auto is al verkrijgbaar vanaf €375,- per maand (15.000 km x 60 maanden), alle uitvoeringen zijn mogelijk. 

Over Ford Transit Custom

De Transit Custom staat bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. De bestelauto is uitgerust met een breed scala aan innovatieve features en technologieën, is efficiënt en het ontwerp en vakmanschap zijn van het hoogste niveau. Daarom is de Custom verfijnder en geavanceerder dan ooit.

Laadruimte

In de nieuwe Transit Custom kunnen eenvoudig panelen van 2 m x 1 m plat op de vloer of drie europallets worden vervoerd. Dankzij de handige en innovatieve doorlaadruimte passen er bovendien voorwerpen tot 3,4 m lang in (L2-versie), terwijl u de voorste passagiersstoelen nog gewoon kunt gebruiken. In totaal biedt de bestelauto met de korte wielbasis met een laadschot een laadruimte van 6 kubieke meter en de versie met de lange wielbasis biedt 6,8 kubieke meter. Hij heeft de breedste zijschuifdeur van alle voertuigen in zijn klasse. Deze zijn ook voorzien van een nieuw mechanisme waardoor ze veilig open blijven staan tijdens het laden.

Traffic Sign Recognition

Traffic Sign Recognition herkent permanente of tijdelijke verkeersborden langs en/of boven de weg. Een pictogram van het betreffende snelheidsbord of bord 'niet inhalen' wordt weergegeven op het instrumentenpaneel en verandert elke keer mee als u een nieuwe snelheidszone binnen rijdt.

Motoren

Met de geavanceerde 2.0 Ford EcoBlue motoren is de nieuwe Transit Custom zo ontworpen dat hij voldoet aan de Euro 6 emissienorm. Dit resulteert in minder uitstoot en lagere gebruikskosten. Deze motoren zijn dan misschien kleiner dan de 2.2 Duratorq motoren, maar leveren meer vermogen.

Geavanceerd systeem

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee u verbonden blijft en uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 8 inch touchscreen dat met druk- en veegbewegingen kan worden bediend om op intuïtieve wijze te navigeren. Live Traffic helpt u files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb trek'.

Trailer Sway Control

Trailer Sway Control registreert het schommelen of slingeren van uw aanhangwagen en vermindert de snelheid van uw voertuig om het probleem op te lossen, zodat het trekken van een aanhangwagen beheerster verloopt. Het systeem vertraagt het voertuig door het motorkoppel te verlagen en de remdruk op alle wielen geleidelijk te verhogen.

Ford Transit Custom leasen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan