Vermogen van een grote bedrijfswagen

Vraag een offerte aan

Ford Transit Courier

Met de Topdeals van Hitachi Capital Mobility heeft u altijd een zéér complete auto met een extra korting.

In een nieuwe Ford Transit Courier rijden? Vraag nu een leaseofferte aan en profiteer van een extra Topdeal korting. Deze auto is al verkrijgbaar vanaf €235,- per maand (15.000 km x 60 maanden) , alle uitvoeringen zijn mogelijk. 

Over Ford Transit Courier

De wendbare vernieuwde Ford Transit Courier is de meest compacte uit de Transit-reeks, maar beschikt over hetzelfde bekende gebruiksgemak zoals we dat kennen uit de grotere voertuigen. De laadruimte van 2,3 m³ zorgt er bijvoorbeeld voor dat u meer kunt opbergen dan in andere bestelwagens van dezelfde klasse. Tevens is de Transit Courier uitgerust met geavanceerde technologieën. Zo zijn er systemen om ervoor te zorgen dat u handsfree blijft verbonden en uw snelheid kunt controleren. De vernieuwde motoren zorgen ervoor dat u zuiniger rijdt dan ooit.

Compact en Ruim

Deze bedrijfswagen is compact, maar een laadruimte van 2,3 m³ biedt 10% meer laadvolume dan andere voertuigen in dezelfde klasse. Achter het laadschot (verplicht in Nederland) is er ruimte voor één europallet en een laadvermogen van 600 kg. Ingenieuze hulpmiddelen beschermen de lading en uw voertuig tegen de invloeden van dagelijks gebruik. En omdat de bedrijfswagen gebouwd is volgens de strenge normen voor commerciële voertuigen is hij niet alleen gemaakt voor een lange levensduur, maar ook om de operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

Geavanceerd systeem

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee u verbonden blijft en de telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 6 inch touchscreen dat met druk- en veegbewegingen kan worden bediend om op intuïtieve wijze te navigeren. U kan zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb honger'. 

Cruisecontrol

Met cruisecontrol kunt u een snelheid instellen die wordt aangehouden tot u de remmen gebruikt of het gaspedaal indrukt. Met de handige tuimelschakelaars op het stuurwiel kunt tijdens het rijden ook de snelheid aanpassen. Daarnaast zorgt de regelbare snelheidsbegrenzer ervoor dat u binnen een door u geselecteerde, vooraf ingestelde snelheid blijft rijden. Het systeem helpt niet alleen om brandstof besparen, het zorgt er ook voor dat u de snelheidsgrens waarschijnlijk minder snel overschrijdt. Naast de praktische voordelen kunnen beide technologieën lange ritten op de snelweg minder vermoeiend maken.


Ford Transit Courier leasen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan