Stijlvol, praktisch en kostenbesparend

Vraag een offerte aan

Ford Transit Connect

Met de Topdeals van Hitachi Capital Mobility heeft u altijd een zéér complete auto met een extra korting.

In een nieuwe Ford Transit Connect rijden? Vraag nu een leaseofferte aan en profiteer van een extra Topdeal korting. Deze auto is al verkrijgbaar vanaf €270,- per maand (15.000 km x 60 maanden), alle uitvoeringen mogelijk.

Over Ford Transit Connect

De Transit Connect geeft u de keuze tussen een korte wielbasis (L1) of een lange wielbasis (L2). In de L1 bestelwagen is ruimte voor twee Europallets en materialen tot een lengte van 1.75 meter. De L2 modellen vervoeren probleemloos standaard bouwplaten van 2,44 x 1,22 meter en materialen tot een lengte van 2,15 meter. Daarnaast levert de 3-cilinder benzinemotor van 1,0 liter 100 pk en een koppel van 170 Nm met een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen. In combinatie met andere brandstofbesparende technologieën, zoals Auto-Start-Stop, geeft deze bekroonde motor u alle kracht die u van een conventionele 1,6 liter motor mag verwachten, maar met een CO2-uitstoot van slechts 129 g/km en een extreem laag verbruik van slechts 5,6 l/100km.

Voorkom botsingen

Voorkom botsingen in file en stad en vertrouw dan op Active City Stop dat bij snelheden onder 50 km/u  voortdurend de afstand tussen u en het voertuig voor u meet. Remt uw voorligger onverwachts? Dan remt het systeem automatisch mee.

Ford SYNC

Altijd uw handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs uw inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.


Ford Transit Connect leasen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan