Optimale flexibiliteit

Neem contact op

Flex Occasion Lease voor de zakelijke markt – een oplossing voor uw organisatie?

Flex Occasion Lease is gericht op organisaties die flexibiliteit zoeken in deze snel veranderende economische tijden

Stabiliteit over een periode van meerdere jaren is in vele branches niet vanzelfsprekend meer, een logisch gevolg is dat u op zoek gaat naar flexibele oplossingen in alle facetten van uw organisatie. Flex Occasion Lease is zo’n mobiliteitsoplossing, antwoord geeft op die vraag/behoefte.

Wat is Flex Occasion Lease?

Bij een Flex Occasion Lease contract kiest u voor een kortlopend, flexibel contract en leaset u een jonge occasion. De auto is maximaal drie jaar oud en heeft minder dan 100.000 kilometer op de teller. Daarnaast heeft de auto een uitstekende onderhoudshistorie. Het contract is gebaseerd op een jaar, maar na slechts een maand kunt u het contract per dag opzeggen. Op deze manier kunt u mobiliteit binnen uw organisatie flexibel inzetten.

Hoe werkt Flex Occasion Lease?

U kiest een auto uit onze uitgebreide voorraad. De auto wordt rijklaar gemaakt en snel op de locatie van uw keuze afgeleverd. Daarna kunt u gelijk gebruik maken van de auto. Het contract is gebaseerd op twaalf maanden met een kilometrage van 20.000. Heeft u de auto niet zo lang nodig? Geen probleem, na een maand kunt u het contract per dag opzeggen. Zo kunt u eenvoudig auto’s inzetten wanneer u ze nodig hebt zonder onnodige kosten te maken.

Past Flex Occasion Lease bij mijn organisatie?

Wilt u meer advies over Flex Occasion Lease? Of vraagt u zich af welke mobiliteitsoplossing het beste bij uw organisatie past? Onze adviseurs staan voor u klaar. Zij beantwoorden graag al uw vragen en gaan samen met u op zoek naar een passende mobiliteitsoplossing voor uw organisatie. 

Wilt u persoonlijk advies? Bel dan direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

Neem contact op