Stap u over op een waterstofauto?

Neem contact op

Waterstofauto leasen

Terwijl het overgrote deel van Nederland in een elektrische auto of een brandstofauto rijdt, is er ondertussen een andere, schone, techniek aan een opmars bezig: waterstof.

Waterstofauto's hebben de toekomst 

Een waterstofauto leasen is een geschikt alternatief op elektrisch rijden voor de automobilist die de overstap wil maken naar een duurzame manier van autorijden. Wij begrijpen dat u nog veel vragen kunt hebben over de praktische zaken omtrent rijden op waterstof. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbaarheid van tankpunten, ondersteuning / pechhulp in het buitenland en of de actieradius van een waterstofauto voldoende is voor uw dagelijkse mobiliteitsbehoefte. Wij geven u graag antwoord op deze vragen. Daarnaast kunnen onze specialisten voor u berekenen of een waterstofauto leasen en rijden op waterstof voor u een geschikte oplossing is.

Waterstofauto: Hyundai Nexo

Anders dan bij elektrische voertuigen kent waterstof geen lange oplaadtijden. Bijvullen duurt ongeveer even lang als het tanken van fossiele brandstoffen. En ook de actieradius stelt zeker niet teleur: met de Hyundai NEXO rijdt u bijvoorbeeld al 665 kilometer (WLTP) voordat u moet tanken. De Hyundai NEXO is de ultieme eco-auto: het enige wat hij uitstoot is water. De stoere SUV is bovendien fluisterstil tijdens het rijden en kenmerkt zich door een fraai design met vloeiende lijnen.

Voordelen van rijden op waterstof

  • Rijden in een waterstofauto veroorzaakt geen CO2-uitstoot
  • Profiteer van 8% bijtelling en gunstige maandtermijnen door bijvoorbeeld de milieu-investeringsaftrek
  • Een waterstofauto is zuiniger dan een benzine- of dieselauto

Hyundai Nexo

Wilt u persoonlijk advies en weten of rijden op waterstof bij u past?
Bel dan direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

Neem contact op