Waarom kies ik voor een lease auto?


Antwoord:

Een leaseauto kan door een bedrijf ter beschikking worden gesteld als een auto van de zaak. Over het algemeen moet er dan bijtelling worden betaald. Wanneer er sprake is van een kilometervergoeding kan men ook Private Lease overwegen. Dan er is geen bijtelling van toepassing.

Klik hier om het zakelijke lease aanbod te bekijken

Klik hier om het Private Lease aanbod te bekijken.

Voordelen van een lease auto
Autolease vergroot de financiële armslag van uw bedrijf en levert u, in vergelijking met het bezit van een eigen wagenpark, een forse tijdsbesparing op. Gedurende een afgesproken contractperiode heeft u de beschikking over één of meer leaseauto’s tegen een vast maandbedrag. Afschrijving, rente, verzekering en houderschapsbelasting zijn daar bij inbegrepen. Afhankelijk van uw wensen kunnen ook de kosten voor reparatie, onderhoud en vervangende auto worden meegenomen. Autolease verschaft financiële zekerheid doordat de exploitatiekosten vaststaan. 

Wat is Private Lease?
Private Lease is het particulier huren oftewel leasen van een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag is een all-in prijs, exclusief brandstof en eventuele boetes. De leaseprijs bestaat uit o.a. de volgende componenten: afschrijving, allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp.

Wilt u persoonlijk advies? Bel dan direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

Neem contact op