Een Volkswagen leasen?

Bekijk de populaire modellen

Volkswagen leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een Volkswagen wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Denk hierbij aan de compacte Volkswagen Polo, de enorm populaire Volkswagen Golf, de ruime Volkswagen Touran en de zakelijke Volkswagen Passat. De Volkswagen Transporter of Caddy zijn bekende bedrijfswagens.

Over Volkswagen

Volkswagen hecht veel waarde aan een schonere leefomgeving en ontwikkelt hiertoe nieuwe technieken, materialen en een duurzame productiewijze. Volkswagen brengt steeds meer zuinige modellen op de markt. De opties op het gebied van Volkswagen lease nemen dus in rap tempo toe, zowel voor wagenparkbeheerders als berijders.

Milieubewust

Kenmerkend voor Volkswagen is BlueMotion. Dit is een ontwikkeling waarbij auto’s met een lagere luchtweerstand, langere overbrengingsverhoudingen van de versnellingsbak en banden met lagere rolweerstand garant staan voor minder brandstofverbruik en daarmee een lagere CO2-uitstoot. 

Naast BlueMotion is Volkswagen ook actief met ontwikkelingen op het gebied van alternatieve brandstoffen. Zo houdt Volkswagen zich bezig met het rijden op CO2 neutrale brandstof. Ook de ontwikkeling van (semi) elektrische voertuigen staat hoog bij Volkswagen op de agenda.

Lease voordelen

  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten
  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Populaire modellen

Een Volkswagen leasen?

Bekijk de populaire modellen