Toyota leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een Toyota wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Van het leasen van de compacte Toyota Aygo, de sportieve Toyota Auris, de zakelijke Toyota Avensis tot de hybride Toyota Prius. Heeft u interesse in een Toyota bedrijfswagen? Bekijk dan de Toyota Proace of Toyota Hilux. 

Over Toyota

Ruim na de tweede wereldoorlog begon het succes van Toyota en in 1963 was de Toyota voor het eerst in Nederland verkrijgbaar. Tegenwoordig staat het merk te boek als betrouwbaar en technisch goed vervaardigd. 

Om ook in het hogere segment voet aan de grond te krijgen kwam Toyota een aantal jaren terug met het merk Lexus. Het best verkochte model is de Toyota Corolla. In de jaren zestig was de vraag naar de Corolla zo groot dat er een aparte fabriek voor werd geopend.

Blik in de toekomst

In de periode 2020-2030 gaat Toyota Motor Corporation (TMC) zich vooral richten op een significante versnelling in de ontwikkeling en lancering van nieuwe hybride, plug-in hybride, volledig elektrische en waterstofmodellen. Het merk wil kort na het jaar 2020 meer dan 10 volledig elektrische modellen in zijn line-up hebben. Daarnaast wordt het aanbod aan hybride modellen verder uitgebreid. 

Toyota wil ook auto’s op waterstofgas (FCV’s) goedkoper maken en ook een model met die aandrijving voor de massamarkt uitbrengen. De investeringen in FCV’s worden verdubbeld en Toyota wil ook bussen en vrachtwagens met deze brandstof op de markt brengen. Ze stappen over van beperkte naar massaproductie, gaan het aandeel dure materialen zoals platinum in FCV-onderdelen terug brengen en het systeem compacter en tegelijk krachtiger maken.

De volgende generatie Mirai krijgt een bereik van rond de 750 kilometer terwijl de huidige 500 kilometer haalt. Tegen 2025 moet er een Mirai op waterstof met een bereik van 1.000 kilometer op de markt zijn. In 2014 was de Mirai de eerste productie-auto met een waterstofcel-aandrijving in de wereld. Door een groot tekort aan oplaadmogelijkheden en de hoge prijs, in de VS rond de 60.000 dollar, zijn er sindsdien niet meer dan 6.000 van verkocht. Toyota denkt dat echter de komende jaren fors op te kunnen voeren nu steeds meer landen de verbrandingsmotor aan banden leggen. Voor de komende jaren staat daarom een reeks nieuwe modellen, waaronder in ieder geval een SUV, op de rol.

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Populaire modellen