Tesla leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Als u een Tesla wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. U kunt bijv. kiezen uit de Tesla Model S, Model 3 of Model X. 

Over Tesla

Tesla is in 2003 opgericht door een groep ingenieurs die wilden bewijzen dat er geen concessies hoeven te worden gedaan om elektrisch te rijden en dat elektrische voertuigen zelfs beter, sneller en leuker kunnen zijn dan benzineauto's. Tegenwoordig bouwt Tesla niet alleen volledig elektrische voertuigen, maar ook onbeperkt schaalbare producten voor de opwekking en opslag van schone energie. Tesla gelooft dat hoe sneller de wereld overstapt van fossiele brandstoffen naar een toekomst zonder CO2-uitstoot, hoe beter.

In 2008 werd de Roadster gepresenteerd, en daarmee ook Tesla's geavanceerde batterijtechnologie en elektrische aandrijflijn. Tesla bouwde hierop voort en ontwikkelde 's werelds eerste hoogwaardige volledig elektrische sedan, de Model S, die in elke categorie de beste auto in zijn klasse is. Met zijn combinatie van veiligheid, performance en efficiëntie heeft de Model S het beeld van auto's van de 21e eeuw volledig op zijn kop gezet. De Model S heeft het grootste bereik van alle elektrische voertuigen, ontvangt draadloze software-updates die de auto steeds beter maken en accelereert van 0 naar 95 km/u in een recordtijd van 2,28 seconden, zoals gemeten door Motor Trend. 

In 2015 breidde Tesla het assortiment uit met de Model X, de veiligste, snelste en meest capabele SUV in de geschiedenis, met een veiligheidsscore van 5 sterren in elke categorie van de National Highway Traffic Safety Administration. En als laatste stap van het "geheime meesterplan" van CEO 

In 2016 werd de Model 3 geïntroduceerd, een laaggeprijsd elektrisch volumemodel, dat in 2017 in productie ging Kort daarna onthulde Tesla de veiligste en meest comfortable truck ooit, de Tesla Semi, die zo is ontworpen, dat eigenaren alleen al ten minste € 200.000 aan brandstofkosten besparen over een miljoen kilometers.

Lease voordelen

  • Onze dienstverlening draait om u
  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten