Een SEAT leasen?

Vraag een offerte aan

SEAT leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een SEAT wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Van het leasen van de Seat Ibiza, de kleine Seat Mii, de sportieve Seat Leon tot de ruime Seat Alhambra.

Over SEAT

In 2012 zagen bij Seat vele nieuwe modellen het levenslicht. Zo kreeg de Seat Ibiza een make-over, kwam er een geheel nieuwe Seat Toledo en Seat Leon en kwamen de eerste nieuwe Seat Alhambra's op de Nederlandse wegen.

Toekomstige auto's

Vanaf 2025 wil de Volkswagen Group ongeveer tachtig modellen in het assortiment hebben met een elektrische motor. Daarvan zullen er rond vijftig modellen alleen op een accu lopen en dertig plug-in hybrids zijn. Uiterlijk vijf jaar later moeten alle nieuwe auto's een elektrische motor hebben. Het gaat in totaal om een investering van meer dan zeventig miljard euro in de omslag naar elektrische auto's. 

De fabrikant spreekt nu nog alleen over batterij-auto’s maar ze benadrukken dat ook waterstof zijn aandacht heeft. Het bedrijf geeft echter aan dat een waterstofauto wordt uitgebracht wanneer de markt daar rijp voor is. De eerste praktijktesten worden al uitgevoerd, maar binnen het Volkswagen-concern zal Audi het voortouw nemen als het gaat om de nieuwe techniek.

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Vraag een offerte aan