Een Renault leasen?

Neem contact op

Renault leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruime keuze

Als u een Renault wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Zakelijk kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een personenauto zoals de Renault Mégane, Renault Scenic en Renault Kadjar. Maar met de Renault Kangoo, Renault Trafic en Renault Master biedt Renault ook een uitgebreide selectie bedrijfswagens. 

Over Renault

Kenmerkend voor Renault was altijd al de vooruitstrevendheid. Zo had de Renault een goede versnellingsbak. Het bedrijf bracht als één van de eersten een overdekte auto op de markt en ook met stroomlijning werd al rekening gehouden. Inmiddels bestaat Groupe Renault uit vier bedrijven: Renault, Renault Samsung Motors, Alpine en Dacia. Ook heeft Renault een aandeel in de Volvo Group en vormt zij een alliantie met Nissan.

Elektrische aandrijving

De Franse autobouwer Renault introduceert meer auto's die op stroom rijden. Het concern heeft zijn winstprognoses voor de periode tot 2022 verhoogd. Renault wil de komende jaren twaalf elektrisch aangedreven auto's uitbrengen, waarvan acht volledig elektrisch. Op die manier wil het bedrijf, dat nauw samenwerkt met Nissan en Mitsubishi, zijn voorsprong op het vlak van auto's met accu's behouden.

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Populaire modellen

Een Renault personenauto of bedrijfswagen leasen?

Neem contact op