Opel leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een Opel wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Kies bijvoorbeeld uit de gloednieuwe Opel Ampera-e, Opel Adam, Opel Astra, Opel Meriva of de Opel Insignia Country Tourer. Met o.a. de Opel Combo en Opel Vivaro biedt Opel ook een selectie bedrijfswagens. 

Over Opel

Opel geeft aan dat alle nieuwe Opels die na 2024 worden geïntroduceerd een vorm van elektrische aandrijving hebben. Dan hebben we het over hybrides, plug-in hybrides en volledig elektrische auto’s. Modellen zonder vorm van elektrificatie die voor 2024 zijn gelanceerd blijven gewoon nog een aantal jaren in productie.

Opel verwacht tegen 2020 vier ‘elektrische’ auto’s in het programma te hebben. Naast de Ampera-e komt er ook een plug-in hybride variant van de Grandland X en een volledig elektrische uitvoering van de nieuwe Corsa (2019). Een jaar eerder komt de opvolger van de Combo en in 2019 wordt er een grotere SUV geproduceerd (de Peugeot 5008 van Opel).

Tegen 2024 worden de negen verschillende platformen teruggebracht tot slechts twee en de tien verschillende aandrijflijnen teruggebracht worden naar vier. De platformen, de motoren en transmissies zullen van PSA Group komen.

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Populaire modellen