Optimale flexibiliteit

Neem contact op

Juist nu – Flex Occasion Lease Zakelijk

Het zijn onzekere tijden voor de zakelijke markt. Het coronavirus heeft gevolgen voor de economie en hoe lang die gevolgen voelbaar blijven is vooralsnog onduidelijk.

Een periode waarin veel ondernemers liever inzetten op mobiliteitsoplossingen die net zo flexibel zijn als zijzelf. Hitachi Capital Mobility voldoet aan deze vraag met de nieuwe dienst Flex Occasion Lease.

Hitachi Capital Mobility introduceert Flex Occasion Lease

Met Flex Occasion Lease kan uw organisatie snel schakelen. De leasecontracten zijn al vanaf een maand af te sluiten, waarbij uw medewerkers vrijwel gelijk van het voertuig gebruik kunnen maken. Hierbij kunt u kiezen uit zorgvuldig geselecteerde occasions van maximaal drie jaar oud met een lage kilometerstand. U kunt het actuele aanbod hier bekijken.

Flexibele oplossing voor leasecontracten

Lopen er binnen uw wagenpark binnenkort leasecontracten af maar bent u door de huidige economische situatie huiverig om meteen een meerjarige verbintenis aan te gaan? Flex Occasion Lease kan dienen als een tussentijdse oplossing waarbij u ademruimte krijgt om over de lange termijn na te denken. Dit is ook een passende oplossing wanneer uw organisatie overweegt om over te gaan op elektrisch rijden, maar die beslissing nog even wil uitstellen.

Flexibel leasen voor de zakelijke markt

Een flexibel leasecontract moet niet alleen eenvoudig af te sluiten zijn, maar ook gemakkelijk te beëindigen. U sluit al vanaf een maand een Flex Occasion Lease contract af. Na de eerste maand is het contract per dag opzegbaar. Zodra uw organisatie een wijziging wil maken in zijn mobiliteitsbeleid, kunt u het aantal Flex Occasion Lease contracten inperken of uitbreiden.

Flex Occasion Lease voor uw organisatie?

Wilt u weten of Flex Occasion Lease ook een passende (tijdelijke) oplossing is voor uw organisatie? Neem gerust contact op, ons team helpt u graag verder. 

Wilt u persoonlijk advies? Bel dan direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

Neem contact op