Elektrische auto leasen?

Ik heb interesse

Nieuwe elektrische modellen

Wilt u een elektrische auto gaan leasen? Hitachi Capital Mobility verwacht op korte termijn een aantal nieuwe modellen.

Ideaal voor de zakelijke rijder die kiest voor een EV, maar niet wil inleveren op stijl en comfort. Kies bijvoorbeeld voor de exclusieve Polestar 2 of de bescheidenere maar uitstekende Peugeot 208.

Lees hier meer over uw favoriete leaseauto. De levering start, naar verwachting, halverwege 2020.


Polestar 2

Scandinavian design. De Polestar 2 is het antwoord van Volvo op de Tesla Model 3 en blijkt een geduchte concurrent. De Polestar 2 kenmerkt zich door een strak Scandinavisch ontwerp en veel oog voor veiligheid. Deze fastback beschikt over een zeer respectabele actieradius van 470 kilometer (WLTP).


Peugeot 208-EV

De Peugeot 208 onderging een rigoureuze make-over en met effect: het strakke design en de goede prestaties leverden dit model de titel Car of the Year op. Doordat de accu onder de laadvloer is geplaatst, levert de auto bovendien niets aan bagageruimte in. Een uitstekende keuze in zijn klasse. De Peugeot 208 is verkrijgbaar met een actieradius van 340 kilometer (WLTP).


Wilt u op de hoogte blijven?

Vul onderstaand formulier in om uw interesse door te geven. We houden u op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen. Deze aanvraag is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wilt u direct een auto reserveren? Neem dan contact op met uw accountmanager

Binnenkort uit voorraad leverbaar:

Ik wil graag op de hoogte blijven