My Fleet Manager is verbeterd

Vraag direct My Fleet Manager aan

My Fleet Manager verbeterd

Met My Fleet Manager heeft u als wagenparkbeheerder altijd en overal kosteloos inzicht in de actuele status van uw wagenpark. De ideale tool voor realtime, efficiënt en overzichtelijk wagenparkbeheer.

Onlangs zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd, waardoor My Fleet Manager nu nog gebruiksvriendelijker is. Wilt u ook weten welke verbeteringen zijn doorgevoerd of wilt u ook gebruik maken van My Fleet Manager? Neem dan vandaag nog contact op met uw accountmanager, laat u informeren over de mogelijkheden of vraag uw inloggegevens vandaag nog aan.

Wat is er verbeterd?


Telefoonnummer bij aanmaken en wijzigen berijder niet meer verplicht

Bij het aanmaken van een nieuwe berijder in My Fleet Manager is het niet meer verplicht een (mobiel) telefoonnummer in te vullen. Telefoonnummers van reeds aangemaakte berijders kunnen wel worden gewijzigd, maar niet worden verwijderd.


BTW berekening nu ook per maand inzichtelijk t.b.v. privé gebruik

Optioneel kan een maand bij het geselecteerde jaar worden getoond. Bij geen selectie, wordt geen maand getoond.

BTW prive gebruik

Tabblad CO2 emissie

Het tabblad CO2 emissie is beschikbaar, er wordt een overzicht getoond van CO2 uitstoot en afwijkingen met fabrieksnormen en gemiddelde. Dit inzicht wordt gegeven aan de hand van de kolommen: Fabrieksnorm, Nederlands gemiddelde en Werkelijke uitstoot.

In de sectie brandstofverdeling onder wagenpark, kan doorgeklikt worden naar een overzicht met de voertuigen van de geselecteerde brandstof.

Brandstofverdeling

Wijzigen van de kostenplaatsen

Kostenplaatsen kunnen in My Fleet Manager gewijzigd worden. Dit kan via ‘SelfService’ en vervolgens ‘Kostenplaats bewerken’. Deze wijziging is direct zichtbaar in het contractoverzicht, er wordt een melding getoond dat de wijziging per de 1e van de volgende maand actief is.

Kostenplaats bewerken
Contract - kostenplaats


Directe link naar boetes en schades

Per berijder is er in My Fleet Manager een link opgenomen naar schades en ingezet vervangend vervoer per berijder (tabblad Schades). Dit maakt het voor u met enkele muisklikken mogelijk om inzicht te krijgen in schades en ingezet vervangend vervoer van uw berijders. Hetzelfde geldt voor boetes van uw berijders (tabblad Boetes).


Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van My Fleet Manager? 

Neem dan vandaag nog contact op met uw accountmanager, laat u informeren over de mogelijkheden of vraag uw inloggegevens vandaag nog aan.

Voordelen van My Fleet Manager

  • Kosteloos inzicht in de actuele status van uw wagenpark
  • Efficiënt
  • Overzichtelijk

Maak gebruik van de voordelen van My Fleet Manager.

Vraag direct My Fleet Manager aan