Mobiliteitsoplossingen die passen bij uw organisatie

Neem contact op

Mobiliteitsoplossingen die passen bij uw organisatie

Samen met u kijken we altijd naar een passende mobiliteitsoplossing voor uw organisatie.

Uw vloot uitbreiden, een flexibele inrichting van uw wagenpark of deeloplossingen: het kan allemaal. Onbezorgd op weg, waar u ook maar gaat. Onze adviseurs vinden altijd de mobiliteitsoplossing die bij u past. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Prettig geregeld: de mobiliteitsoplossingen van Hitachi Capital Mobility

Een verfrissende combinatie van moderne digitale tools en menselijk contact. Zo’n partner is Hitachi Capital Mobility. Wij kijken vooruit en geven u altijd een toekomstbestendig mobiliteitsadvies. Of het nu gaat om het elektrificeren van uw wagenpark, slimmer samenwerken of duurzaam leasen. Hitachi Capital Mobility geeft u bewegingsvrijheid.

Mobiliteitsoplossingen van Hitachi Capital Mobility

Zakelijke autolease van Hitachi Capital Mobility

De ideale leasevorm als u kiest voor onbezorgd rijplezier. Kiest u voor Full Operational Lease, dan bent u volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand. Van onderhoud tot verzekering: wij regelen alles voor u.

Flexibel een auto leasen

Met de verschillende flexibele opties van Hitachi Capital Mobility is er altijd wel een contract wat bij u past. Zo rijdt u al snel in de auto van uw keuze. Wilt u snel van start? Kijk dan ook eens bij Flex Occasion Lease.

Duurzaam leasen

Er zijn verschillende manieren waarop uw onderneming de CO2-uitstoot kan compenseren of terugdringen. Hiermee kan uw wagenparkbeheer onderdeel uitmaken van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van uw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie kan besparen op CO2-uitstoot en de kosten van uw wagenpark.

Fietslease

Met Fiets Lease van Hitachi Capital Mobility is iedereen goed op weg. Minder files, uw mensen in betere conditie en goed voor het milieu: Fiets Lease is de ideale leasevorm voor de ondernemer van nu. Kiest u voor Fiets Lease, dan ontzorgen wij u voor een vast bedrag per maand. Onderhoud, verzekering: wij regelen het allemaal.

Bedrijfswagens

Het leasen van een bedrijfswagen kan voor ondernemers een grote uitdaging zijn, welke auto past bij uw organisatie? Hitachi Capital Mobility heeft ruime ervaring met kleine en grote bedrijven in elke sector. Wij begrijpen dat de standaard soms niet uw standaard is. Samen vinden we altijd een passende mobiliteitsoplossing, ook voor branche- en bedrijfsspecifieke wagenparken.

Mobility Park

In onze vestiging in Groningen vindt u het Mobility Park van Hitachi Capital Mobility. Een omgeving waarin we u willen inspireren en informeren over innovatieve mobiliteitsoplossingen. Daarnaast organiseren wij regelmatig kennissessies en informatieve bijeenkomsten en kunt u hier de laatste innovaties bekijken op het gebied van mobiliteit.

Interesse?

Er zijn steeds meer mogelijkheden om de mobiliteit in uw organisatie te organiseren. Benieuwd welke mobiliteitsoplossingen bij uw situatie passen? Neem gerust contact op: onze adviseurs helpen u graag.

Wilt u persoonlijk advies? Bel dan direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

Neem contact op