Een Mitsubishi leasen?

Vraag een offerte aan

Mitsubishi leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een Mitsubishi wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Zakelijk kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een personenauto zoals de Mitsubishi Outlander maar ook de bedrijfsauto's van Mitsubishi, zoals de Mitsubishi L200. 

Over Mitsubishi

Al in 1917 produceerde Mitsubishi haar eerste auto. Al bouwde het bedrijf in haar beginjaren vooral bussen en vrachtwagens en is het ook nu nog actief in consumentenelectronica. Veel later, in de jaren '60, kwam Mitsubishi met haar eerste succesvolle personenauto op de markt. Dit was de voorganger van de bekende Mitsubishi Colt. 

In die periode is Mitsubishi samen met Honda de bekendste Japanse autofabrikant en produceert het vooral kleine auto's. Een populair model uit de jaren '70 en '80 is de Mitsubishi Galant. Tegenwoordig biedt Mitsubishi auto's aan in ieder segment en heeft het vooral in het duurdere segment uitbreiding gevonden.
Toekomstige modellen

In 2020 komt Mitsubishi met een volledig elektrisch aangedreven SUV op de markt. Het gaat om een compact model, mogelijk de opvolger van de ASX. Ondanks het relatief kleine formaat zal de auto een (theoretische) range hebben van zo’n 400 kilometer. 

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Vraag een offerte aan