Een Mini leasen?

Vraag een offerte aan

Mini leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een Mini wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Zakelijk kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een personenauto zoals de Mini 3-deurs, Mini 5-deurs, Cabrio, Clubman of Countryman.

Over Mini

De wereldberoemde Mini Cooper is een sportieve uitvoering van een kleine Britse auto. Hij was gebaseerd op de standaard Morris Mini Minor en Austin Seven modellen. De ontwerper van deze auto's was Alec Issigonis. 

Om ervoor te zorgen dat de auto's geschikt zouden zijn voor rally en racerij werden ze onder handen genomen door John Cooper. Hij paste hierbij de motor, het chassis en de uitrusting aan. De Mini Cooper werd wereldberoemd doordat de auto in de jaren zestig maar liefst drie keer de rally van Monte Carlo in zijn klasse won. Vandaag de dag is de Mini Cooper gebaseerd op de Mini One. Een auto die gemaakt is door het Duitse BMW. 

Toekomstige modellen

De toekomst van de BMW Group is elektrisch. BMW zet fors in op elektrisch rijden en ook dochtermerk MINI haakt aan bij de trend. De MINI E! moet in 2019 op de weg rijden.

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Vraag een offerte aan