Mercedes leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruime keuze

Als u een Mercedes wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. U heeft keuze uit een ruime selectie personenauto's en bedrijfswagens van Mercedes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de populaire Mercedes A-klasse, Mercedes C-klasse of de luxe Mercedes S-klasse. De Mercedes Citan, Vito, V-Klasse of Sprinter zijn bekende bedrijfswagens. 

Over Mercedes

Mercedes is een Premium merk en maakt vooral auto's in het hogere segment. Sinds het bestaan van het concern heeft het een indrukwekkende collectie voertuigen in de markt gezet. Mercedes is eigenaar van Maybach en Smart en valt onder de vlag van Daimler AG.

Typen Mercedes

Mercedes hanteert een typeaanduiding voor veel van haar auto's. Dit bestaat in de regel uit een getal, eventueel aangevuld met één of meerdere letters. Het getal verwijst naar de cilinderinhoud. De letters verwijzen naar een bijzondere uitvoering van de motor of de carrosserie. Zo staat de C voor Coupé en de S voor Sport. De S kan ook verwijzen naar Super-Leicht of Super-Sport. Als twee letters worden gecombineerd hangt de betekenis ervan met elkaar samen. Een Mercedes 300SEL is dan een Mercedes met drielitermotor, een extra luxe carrosserie (S), brandstofinjectie (E) en verlengde carrosserie (L).

De nieuwe generatie Mercedes-Benz A-Klasse

De nieuwe generatie Mercedes-Benz A-Klasse wordt in 2018 onthuld. Het interieur komt op vergelijkbaar niveau als dat van grotere Mercedes-modellen. Mercedes-Benz wil met de aanstaande A-Klasse - en daarna ook met andere 'compacte' modellen - een nieuwe stap wil zetten in luxe. Dure materialen en meer keuzes voor kopers worden hiermee beter verkrijgbaar in het compacte premiumsegment.

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Populaire modellen

Een Mercedes personenauto of bedrijfswagen leasen?

Bekijk de populaire modellen