Mazda leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een Mazda wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Zakelijk kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de compacte Mazda 2, de zakelijke Mazda 6 of de Mazda CX5.

Over Mazda

Het Japanse Mazda bestaat sinds 1920. Onder de naam Toyo Cork Kogyo maakte het bedrijf in haar beginjaren kurk, motorfietsen, booruitrustingen en machines. Pas in 1931 verandert het concern haar naam in Mazda, vernoemd naar de god van het licht én naar oprichter Jujiro Matsuda.

Twee modellen die belangrijk zijn geweest voor het succes van Mazda en de ontwikkeling van het automerk op vreemde bodem zijn Mazda Familia (323) en de Mazda Capella (626). In 1989 komt Mazda met de Mazda MX-5. Ook een succesnummer voor het concern waar begin 2000 al 500.000 stuks van zijn verkocht. Met de Mazda 5 en de Mazda 6 heeft het automerk 2 modellen die het goed doen als zakelijke leaseauto.

Elektrische modellen

Mazda werkt stap voor stap naar verduurzaming van modellen. In 2021 staat er een plug-in hybride op de planning. Tot die tijd blijft Mazda zijn huidige benzine- en dieselmotoren verder ontwikkelen, want volgens het merk hebben brandstofmotoren nog heel veel potentie.

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Populaire modellen