Zakelijk een elektrische scooter leasen

Neem contact op

Lease zakelijk de Electric Dutchman

Een elektrische scooter voor de zakelijke markt van Nederlandse bodem? Absoluut. Hitachi Capital Mobility biedt als innovatieve mobiliteitsprovider nu ook de Electric Dutchman aan. Deze elektrische scooter is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en is dankzij zijn modulaire ontwerp uitermate geschikt voor meerdere doeleinden.

Uw elektrische scooter altijd opgeladen met wisselbare accu’s

De elektrische scooters van Electric Dutchman zijn berekend op het afleggen van langere afstanden. Door een handig opbergvak is het mogelijk om twee accu’s mee te nemen: samen zijn deze goed voor een actieradius van maximaal 150 kilometer! Een accu heeft een laadtijd van vier tot zes uur via een normaal laadpunt en kan met een quickcharger zelfs in twee uur worden opgeladen. Zo hoeft de berijder van een Electric Dutchman nooit stil te staan.

Modulaire scooter: volledig customizable

De Electric Dutchman kan (vrijwel) volledig naar eigen wens worden opgebouwd. Zo is de e-scooter aan te passen met een koffer waarmee hij geschikt is voor bijvoorbeeld maaltijd- of pakketbezorging. Het ontwerp en de kleurstelling van de scooter is volledig naar wens aan te passen, zo sluit dit altijd aan bij de bedrijfskleuren. Ook kan de tweewieler bijvoorbeeld worden uitgerust met een windscherm of andere accessoires. De Electric Dutchman kunt u zelf samenstellen.

Electric Dutchman is multi-inzetbaar

Dankzij de vele mogelijkheden in het ontwerp en de grote actieradius is de Electric Dutchman in veel verschillende sectoren inzetbaar. Zo is de scooter uitermate geschikt voor:

  • Maaltijd-, pakket- of postbezorging;
  • Toeristische toertochten;
  • Dienstverlening;
  • Promotionele doeleinden.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Electric Dutchman voor uw organisatie? Neem gerust contact op met uw accountmanager. Zelf uitproberen? De Electric Dutchman is ook beschikbaar voor een korte proefrit, vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden.

De Electric Dutchman alvast in actie zien?Wilt u persoonlijk advies? Bel dan direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

Neem contact op