Intakeformulier Laadstation-installatie

Wij bieden speciaal voor klanten van Hitachi Capital Mobility een alles-in-1 laadoplossing aan voor een vast bedrag per maand.

Voor persoonlijk advies of om direct een laadstation aan te vragen kunt u contact met ons opnemen via 088 - 28 28 400 of vul direct onderstaand aanvraagformulier in. 


Maximale bestandsgrootte is 6MB.
Maximale bestandsgrootte is 6MB.

Basisinstallatie check

Met behulp van de onderstaande vragen wordt bepaald of er sprake is van een basisinstallatie.

Bijvoorbeeld baksteen, geen piepschuim met stuclaag.

Houd voor de inschatting rekening met hoogteverschil en niet hemelsbrede afstand maar hoe de kabel netjes kan worden gelegd. Max 10 meter.

Als dit niet kan zal er buitenom gegraven moeten worden.

Max 3 meter.

Max 3 meter.

Mocht blijken dat de situatie toch niet binnen de basisinstallatie valt dan kan er een maatwerk offerte worden opgemaakt voor het deel dat buiten de installatie valt.

Belangrijke punten: De installateur neemt contact met u op voor eventuele verdere vragen en het maken van een afspraak. Indien de meterkast in verband met de veiligheid niet geschikt is voor het aansluiten van een extra groep voor het laden van de auto dient deze te worden vernieuwd. Hiervoor kan onze installateur een offerte uitbrengen. In het geval van een 3-fase installatie kan het nodig zijn om de netaansluiting te verzwaren. Hiervoor kan onze installateur een offerte uitbrengen. Eventuele wachttijden en tijd voor het vrijmaken van de ruimte (o.a. meterkast, kruipruimte, plek van de installatie) om te kunnen werken, worden achteraf in rekening gebracht.

5 redenen om voor ons te kiezen

 1. 1
  Eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar u echt wat aan hebt.
 2. 2
  Concurrerende leaseaanbiedingen; de beste kwaliteit voor de beste prijs.
 3. 3
  Een ervaren team van deskundige leasespecialisten.
 4. 4
  Alles tot in detail geregeld. Duidelijk, praktisch, zonder poeha.
 5. 5
  ​Onze dienstverlening draait om u.

Privé Lease klanten beoordelen ons met een

9,1