Een Honda leasen?

Vraag een offerte aan

Honda leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een Honda wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Kies bijvoorbeeld voor de compacte Honda Jazz of de Honda Civic. 

Over Honda

Begin jaren '60 begon Honda auto's te produceren. Eind jaren '60 kwam de export van auto's naar Europa en Amerika op gang. De Honda Civic en de Honda Accord brachten Honda het succes op vreemde bodem. Tegenwoordig is Honda wereldwijd marktleider op het gebied van motorfietsen, is actief in de luchtvaart met de HondaJet en produceert het buitenboordmotoren. Honda behoort nu tot de grotere automerken.

Toekomstige modellen

Honda heeft laten weten dat elk model dat het vanaf 2017 op de markt brengt óók met een geëlektrificeerde aandrijflijn beschikbaar komt. Vanaf 2019 moet een volledig elektrische hatchback op de markt verschijnen. Daarnaast kom ook de nieuwe Honda CR-V in Nederland. In 2018 is de nieuwe SUV op de Europese markt te vinden, een model dat tevens als Hybrid beschikbaar komt.

Honda hoopt dat omstreeks 2030 twee derde van z'n verkochte auto's over een geëlektrificeerde aandrijflijn beschikt. Daartoe behoren dus hybrides, plug-ins, EV's én auto's met een brandstofcel aan boord.

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Vraag een offerte aan