Een Ford leasen?

Vraag een offerte aan

Ford leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een Ford wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Kies bijvoorbeeld voor de Ford Focus, de compacte Ford Ka en Ford Fiesta of de ruime Ford Mondeo. Daarnaast biedt Ford ook meerdere bedrijfswagens aan zoals de bekende Ford Transit, Tourneo Custom of de Minibus.  

Over Ford

Aan het begin van de negentiende eeuw start Henry Ford samen met een aantal investeerders de Ford Motor Company. Het produceerde betaalbare auto's voor de gewone man en werd al snel de grootste autofabrikant van Amerika. Ford zag dat in Europa de vraag naar andere type auto's was ontstaan dan in Amerika. Er kwamen speciale Ford modellen voor de Europese markt en Ford ging deze in Europa produceren. 

Bekende modellen van Ford zijn bijvoorbeeld de T-Ford, de Ford Mustang, de Ford Sierra en de Ford Escort. De Ford Transit is al decennia lang een icoon in de bedrijfswagenbranche.In de loop der jaren zijn Jaguar, Aston Martin en Land Rover in handen geweest van het Ford concern. Deze merken zijn inmiddels weer afgestoten.

Toekomstige modellen

Ford heeft zeven van de dertien elektrische modellen gepresenteerd die de fabrikant de aankomende vijf jaar op de markt brengt. Van een plug-in hybride Transit Custom naar een hybride versie van de F-150 pick-up en een nieuwe, volledig elektrische SUV met een actieradius van bijna 500 kilometer.

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Populaire modellen

Vraag een offerte aan