Veilig op weg

Neem contact op

Uw werknemers veilig op weg met een flexibel leasecontract

Flexibel leasen als veilig alternatief voor het openbaar vervoer of carpoolen.

Nu de anderhalve meter samenleving zijn intrede doet, is het voor organisaties zaak om na te denken hoe zij dit in hun werkomgeving gaan toepassen. Dit geldt ook voor mobiliteit. Kunnen uw medewerkers nog met het openbaar vervoer? Of wilt u carpoolen ontmoedigen? Flex Occasion Lease kan een uitkomst bieden.

Leasen in plaats van het openbaar vervoer

Het gebruik van het openbaar vervoer wordt ontmoedigd, en met reden. Uit onderzoek blijkt dat reizen met het openbaar vervoer het grootste risico op besmetting met het coronavirus vormt. Daarbij zijn ook de duur van de reis en de drukte van belang. Daarnaast zijn Een alternatief is het tijdelijk leasen van een auto: uw medewerker heeft dan de mogelijkheid om alleen te reizen en loopt zo minder risico om ziek te worden.

Carpoolen niet toegestaan

Reizen uw medewerkers regelmatig samen? Bijvoorbeeld om van uw bedrijfslocatie naar de werklocatie te gaan? Momenteel kan dat forse boetes opleveren. Een tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark geeft uw medewerkers de mogelijkheid om zich veilig te verplaatsen zonder risico op een boete.

Flex Occasion Lease van Hitachi Capital Mobility

Met Flex Occasion Lease kunnen organisaties hun medewerkers een alternatief bieden nu samen reizen niet goed mogelijk is. U leaset een occasion met een zeer flexibel contract – eenvoudig op te zeggen indien de situatie verandert. Het contract is al na een maand per dag kosteloos op te zeggen. Omdat de auto al op voorraad is, kunnen uw medewerkers direct op weg.

Tijdelijk leasen ook voor u?

Wilt u weten of een flexibel leasecontract met Flex Occasion Lease ook geschikt is voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op: onze adviseurs denken graag met u mee welke mobiliteitsoplossingen bij u passen.

Wilt u persoonlijk advies? Bel dan direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

Neem contact op