Een Fiat leasen?

Vraag een offerte aan

Fiat leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een Fiat wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Kies bijvoorbeeld uit de zuinige Fiat Panda of de hippe Fiat 500 en de Fiat Punto. 

Over Fiat

Sinds januari 2011 is de Fiat Group opgesplitst in twee aparte ondernemingen. Fiat S.p.A. bevat alle auto-activiteiten, zoals de automerken Fiat, Lancia, Autobianchi, Alfa Romeo, Ferrari en Maserati. In Fiat Industrials zijn de overige activiteiten ondergebracht, zoals de vrachtwagenfabricant IVECO, Case New Holland en Fiat Powertrain Technologies. 

Per juli 2011 heeft de Fiat Group een meerderheidsbelang van 53,3% in het Amerikaanse automerk Chrysler genomen. De opvolgers van huidige modellen zullen gezamelijk ontwikkeld worden. Voorbeeld hiervan is o.a. de Lancia Thema, wat in feite een ge-rebadgede Chrysler 300C is.

Elektrische modellen

Fiat is nog niet overtuigd van de economische haalbaarheid van elektrische modellen. Ze investeren wel rond duurzame mobiliteit maar zonder veel lawaai te maken. Fiat combineert elektriciteit eerst met een verbrandingsmotor om tot het juiste CO2-niveau te komen. 


Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Vraag een offerte aan