Een elektrische bestelauto leasen?

Vraag direct een proefrit aan

Elektrische bestelauto

Test de Maxus EV80 nu een week lang kosteloos.

Maak kennis met de Maxus EV80

Graag laten we u kennismaken met de nieuwe SAIC Maxus EV80, de eerste volledig elektrisch aangedreven bestelauto in deze categorie. Het formaat van de EV80 is fors te noemen met een laadvolume van 10,2 kuub en een laadvermogen van 955 kg. Wij hebben als Hitachi Capital Mobility de unieke mogelijkheid om deze elektrische bestelauto uit voorraad te leveren.

Waarom een elektrische bestelauto?

Omdat veel grote steden de luchtkwaliteit willen verbeteren, zien we de laatste jaren steeds meer mileuzones ontstaan. Veel bedrijven die werkzaam zijn in deze steden lopen tegen problemen aan. De Maxus EV80 kan in veel van deze gevallen een goede oplossing bieden. Doordat de Maxus EV80 100% elektrisch is kan de bestelauto moeiteloos elk stadscentrum in. 

Ervaringen

Omdat wij graag onze klanten kennis willen laten maken met deze elektrische bestelauto hebben we de EV80 ter beschikking gesteld om te testen. Hieronder enkele ervaringen:  

“De bus is veel ruimer dan we gedacht hadden. Ons materiaal hebben we met gemak kunnen meenemen en we hadden zelfs nog ruimte over.”

“Hij was nagenoeg geluidsloos, heerlijk om in te rijden! ” “Deze bus heeft meer power dan ik had verwacht.”

Zelf een week lang testen?

Wilt u zelf ervaren hoe het is om volledig elektrisch te rijden met een bestelauto? Wij stellen de bestelauto een week lang ter beschikking waarbij alleen de kosten van elektriciteit en eventuele bekeuringen aan u worden doorberekend.

Interesse? 

Laat hieronder uw gegevens achter, vraag de proefrit aan en wij nemen contact met u op voor de verdere planning. 

Voordelen van elektrisch rijden

  • Toegang tot alle milieuzones (stadscentra) in Nederland
  • MIA subsidie
  • Bijdrage aan CO² reductie
  • Invulling duurzaam wagenpark

Bekijk de elektrische bestelauto hier

Vraag direct een proefrit aan