Een Citroën leasen?

Vraag een offerte aan

Citroën leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een Citroën wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Kies bijvoorbeeld de Citroën C1, de Citroën C3, de Citroën C4, Picasso of de Citroën C4 Cactus. Of heeft u interesse in een bedrijfswagen zoals de Berlingo, Jumpy of Jumper?

Over Citroën

Na de tweede wereldoorlog komt Citroën met de Citroën 2CV op de markt. De legendarische auto die veel bijnamen krijgt en in Nederland al snel wordt omgedoopt tot de 'Eend'. De 2CV blijft ruim 40 jaar in productie. In 1955 werd de DS, met de bijnaam 'Snoek', geïntroduceerd. Hierna volgde de CX, die opnieuw hoge ogen gooide met de opmerkelijke vormgeving. De huidige modellen van Citroën zijn minder eigenzinnig als voorheen maar zijn wel populair bij een breed publiek. 

PSA, het moederbedrijf van Citroën, DS en Peugeot brengt tussen 2019 en 2021 twaalf elektrische modellen en plug-in hybrides op de markt. De volledig elektrisch aangedreven modellen zijn allemaal compacte auto’s en het nieuwe CMP-platform wordt als basis gebruikt. Op dit platform komen in de toekomst alle compacte hatchbacks en cross-overs van de drie Franse merken te staan; bijvoorbeeld de Citroën C3 en Peugeot 2008. 

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Vraag een offerte aan