BMW leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een BMW wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Kies bijvoorbeeld uit de zakelijke BMW 1-serie en BMW 3-serie Touring of de robuuste BMW X3 en BMW X5.

Over BMW

De afkorting BMW staat voor Bayerische Motoren Werke. BMW maakt auto's en motoren. Het hoofdkantoor staat in München en ook de fabriek en het beroemde BMW museum zijn in die stad gevestigd. Het bedrijf produceert verder ook de automerken Rolls Royce en Mini.

BMW en CO2 uitstoot

BMW is net als vele andere autofabrikanten druk bezig om de CO2-uitstoot te verminderen. Dit doet BMW door zuinigere auto's te ontwikkelen. De fabrikant doet dit onder de noemer EfficientDynamics. Hiermee wordt slimmer gebruik gemaakt van energie in de auto. Als de auto de energie niet nodig heeft, kan deze hergebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het regenereren van remenergy of het toevoegen van een Start&Stop-systeem, dat de motor automatisch uitschakelt wanneer de auto in zijn 'vrij' stilstaat voor een stoplicht.

BMW EfficientDynamics zorgt voor een lager verbruik en minder CO2 uitstoot. Het maakt de BMW's zuiniger en schoner. Alle aanpassingen leiden tot een vermindering van de CO2-uitstoot van ongeveer 15 tot 20%. Dit maakt BMW nog meer geschikt voor de bewuste leaserijder.

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Populaire modellen