Hitachi Capital Mobility stelt 15 #zorgheldenauto’s beschikbaar

31 maart 2020

Hitachi Capital Mobility neemt deel aan #zorgheldenauto actie.

Het coronavirus heeft een grote impact op de hele samenleving. Nu, meer dan ooit, zijn onze zorgverleners van levensbelang. Wij vinden het belangrijk dat de zorgverleners in deze uitzonderlijke situatie zich geen zorgen hoeven te maken over hun mobiliteit. Hitachi Capital Mobility toont haar dankbaarheid aan de toppers in de zorg door vijftien #zorgheldenauto’s beschikbaar te stellen. 

Ook Hitachi Capital Mobility geeft gehoor aan de oproep van auto.nl om de zorg te ondersteunen. Daarom worden vijftien auto's beschikbaar gesteld. Zo kunnen zorgtoppers zich de komende tijd vrij bewegen om naar werk en huis af te reizen. Prettig geregeld.

Hitachi Capital Mobility is dankbaar dat zij op deze wijze een bijdrage kan leveren om de zorgsector bij te staan en te ontzorgen.


  1. 9 maart 2021

    Hitachi Capital Mobility groeit door

    ​In een snel veranderende wereld neemt Hitachi Capital Mobility een leidende rol op het gebied van mobiliteit. Wereldwijde trends in mobiliteit worden vertaald in oplossingen op maat. Vorig jaar is daarom een samenwerking gestart met Mobility Mixx, waarmee full-service mobiliteitskaarten worden aangeboden.

  2. 2 februari 2021

    De toekomst van duurzame mobiliteit, wat is de volgende stap?

    Wat is de toekomst van duurzame mobiliteit? Rijdt straks iedereen in een elektrische auto? Hoe lang blijft de plug-in hybride auto nog populair? Gaat de waterstofauto nog een doorbraak maken? En hoe lang hebben benzine- en dieselauto's nog toekomst? Hitachi Capital Mobility presenteerde in samenwerking met Change Inc. een serie van vier video's over duurzame mobiliteit. Bekijk nu de samenvatting.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief