Hitachi Capital Mobility stelt 15 #zorgheldenauto’s beschikbaar

31 maart 2020

Hitachi Capital Mobility neemt deel aan #zorgheldenauto actie.

Het coronavirus heeft een grote impact op de hele samenleving. Nu, meer dan ooit, zijn onze zorgverleners van levensbelang. Wij vinden het belangrijk dat de zorgverleners in deze uitzonderlijke situatie zich geen zorgen hoeven te maken over hun mobiliteit. Hitachi Capital Mobility toont haar dankbaarheid aan de toppers in de zorg door vijftien #zorgheldenauto’s beschikbaar te stellen. 

Ook Hitachi Capital Mobility geeft gehoor aan de oproep van auto.nl om de zorg te ondersteunen. Daarom worden vijftien auto's beschikbaar gesteld. Zo kunnen zorgtoppers zich de komende tijd vrij bewegen om naar werk en huis af te reizen. Prettig geregeld.

Hitachi Capital Mobility is dankbaar dat zij op deze wijze een bijdrage kan leveren om de zorgsector bij te staan en te ontzorgen.


  1. 28 september 2020

    Hitachi Capital Corporation fuseert met Mitsubishi UFJ Lease

    Het moederbedrijf van Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. fuseert met ingang van 1 april 2021 met Mitsubishi UFJ Lease. Sinds 2016 werken beide bedrijven samen en waren al samen aandeelhouders in Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.

  2. 16 september 2020

    Prinsjesdag 2020

    ​Gisteren was het Prinsjesdag! Een Prinsjesdag als geen ander, maar mobiliteitsnieuws is er altijd. Wij zetten voor u de belangrijkste veranderingen voor de zakelijke rijder op een rij: wat verandert er in 2021?

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief