Hitachi Capital Mobility stelt 15 #zorgheldenauto’s beschikbaar

31 maart 2020

Hitachi Capital Mobility neemt deel aan #zorgheldenauto actie.

Het coronavirus heeft een grote impact op de hele samenleving. Nu, meer dan ooit, zijn onze zorgverleners van levensbelang. Wij vinden het belangrijk dat de zorgverleners in deze uitzonderlijke situatie zich geen zorgen hoeven te maken over hun mobiliteit. Hitachi Capital Mobility toont haar dankbaarheid aan de toppers in de zorg door vijftien #zorgheldenauto’s beschikbaar te stellen. 

Ook Hitachi Capital Mobility geeft gehoor aan de oproep van auto.nl om de zorg te ondersteunen. Daarom worden vijftien auto's beschikbaar gesteld. Zo kunnen zorgtoppers zich de komende tijd vrij bewegen om naar werk en huis af te reizen. Prettig geregeld.

Hitachi Capital Mobility is dankbaar dat zij op deze wijze een bijdrage kan leveren om de zorgsector bij te staan en te ontzorgen.


 1. 7 augustus 2020

  Op vakantie, wat zijn de regels?

  Op vakantie gaan, het gaat dit jaar allemaal even anders. Eerst leek het erop dat een vakantie naar het buitenland er echt niet in zat, inmiddels kan er al veel meer. Waar kunt u naartoe op vakantie en wat zijn dan de regels? En wat nu als uw reis helemaal niet door kan gaan? Wij verzamelden een aantal handige websites waar u up-to-date informatie kunt vinden.

 2. 30 juni 2020

  Goed voorbereid op weg: met je (elektrische) leaseauto op vakantie

  Veel Nederlanders kiezen deze zomer voor een vakantie dicht bij huis. Gaat u met de leaseauto op vakantie? Ga dan goed voorbereid op weg en voorkom onwelkome verrassingen onderweg. Welke items zijn handig om – juist nu – mee te nemen en is een elektrische auto geschikt om mee op vakantie te gaan?

 3. 23 juni 2020

  Wat betekent de invoer van de nieuwe WLTP-meetmethode?

  Gaat u een nieuwe leaseauto bestellen of heeft u er al een besteld die na 1 juli wordt geleverd? Dan merkt u mogelijk de effecten van de invoering van de WLTP-methode op uw BPM-tarief. Met ingang van 1 juli wordt de NEDC-meetmethode namelijk definitief vervangen door de WLTP-methode. Hoe veranderen de kosten van de BPM, de autoprijzen en de bijtelling door WLTP?

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief