Zeventien nieuwe auto’s voor Zonnehuisgroep Noord

5 juni 2020

Zonnehuisgroep Noord kwam dinsdag 2 juni maar liefst zeventien nieuwe auto's ophalen bij Hitachi Capital Mobility.

Dinsdag 2 juni was een feestelijke dag voor Hitachi Capital Mobility en Zonnehuisgroep Noord. Maar liefst zeventien nieuwe auto’s werden door medewerkers van Zonnehuis Thuis in ontvangst genomen. Om dit moment wat luister bij te zetten, werd de ochtend gestart met gebak. Ook ontvingen de thuiszorgmedewerkers die de nieuwe auto kwamen ophalen nog een kleine attentie van Zonnehuisgroep Noord. De medewerkers kwamen in kleine groepen hun auto ophalen, zo werd er goed rekening gehouden met het werkrooster én de benodigde afstand.

Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling aan mensen thuis of in een locatie in de provincie Groningen. De zorgorganisatie is een verbindende schakel in de zorgketen en bundelt de krachten waar nodig. De wijkverpleging van Zonnehuis thuis ondersteunt mensen die zelfstandig wonen. Wanneer thuis wonen niet meer lukt, kan men terecht bij een Zonnehuis, Woonhaven of Hospice. De medewerkers van de wijkteams van Zonnehuis thuis zijn regelmatig op de weg te vinden. De Peugeot 108 bleek dé geschikte keuze voor de noordelijke organisatie.

Wij helpen u graag op weg

Hitachi Capital Mobility denkt graag met u mee over een passende mobiliteitsoplossing. Heeft u vragen of wilt u een toekomstbestendig mobiliteitsadvies? Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Medewerkers Zonnehuisgroep bij nieuwe auto's    Commercieel directeur Peter Visser overhandigt de eerste sleutel


  1. 9 maart 2021

    Hitachi Capital Mobility groeit door

    ​In een snel veranderende wereld neemt Hitachi Capital Mobility een leidende rol op het gebied van mobiliteit. Wereldwijde trends in mobiliteit worden vertaald in oplossingen op maat. Vorig jaar is daarom een samenwerking gestart met Mobility Mixx, waarmee full-service mobiliteitskaarten worden aangeboden.

  2. 2 februari 2021

    De toekomst van duurzame mobiliteit, wat is de volgende stap?

    Wat is de toekomst van duurzame mobiliteit? Rijdt straks iedereen in een elektrische auto? Hoe lang blijft de plug-in hybride auto nog populair? Gaat de waterstofauto nog een doorbraak maken? En hoe lang hebben benzine- en dieselauto's nog toekomst? Hitachi Capital Mobility presenteerde in samenwerking met Change Inc. een serie van vier video's over duurzame mobiliteit. Bekijk nu de samenvatting.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief