Zeventien nieuwe auto’s voor Zonnehuisgroep Noord

5 juni 2020

Zonnehuisgroep Noord kwam dinsdag 2 juni maar liefst zeventien nieuwe auto's ophalen bij Hitachi Capital Mobility.

Dinsdag 2 juni was een feestelijke dag voor Hitachi Capital Mobility en Zonnehuisgroep Noord. Maar liefst zeventien nieuwe auto’s werden door medewerkers van Zonnehuis Thuis in ontvangst genomen. Om dit moment wat luister bij te zetten, werd de ochtend gestart met gebak. Ook ontvingen de thuiszorgmedewerkers die de nieuwe auto kwamen ophalen nog een kleine attentie van Zonnehuisgroep Noord. De medewerkers kwamen in kleine groepen hun auto ophalen, zo werd er goed rekening gehouden met het werkrooster én de benodigde afstand.

Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling aan mensen thuis of in een locatie in de provincie Groningen. De zorgorganisatie is een verbindende schakel in de zorgketen en bundelt de krachten waar nodig. De wijkverpleging van Zonnehuis thuis ondersteunt mensen die zelfstandig wonen. Wanneer thuis wonen niet meer lukt, kan men terecht bij een Zonnehuis, Woonhaven of Hospice. De medewerkers van de wijkteams van Zonnehuis thuis zijn regelmatig op de weg te vinden. De Peugeot 108 bleek dé geschikte keuze voor de noordelijke organisatie.

Wij helpen u graag op weg

Hitachi Capital Mobility denkt graag met u mee over een passende mobiliteitsoplossing. Heeft u vragen of wilt u een toekomstbestendig mobiliteitsadvies? Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Medewerkers Zonnehuisgroep bij nieuwe auto's    Commercieel directeur Peter Visser overhandigt de eerste sleutel


 1. 16 september 2020

  Prinsjesdag 2020

  ​Gisteren was het Prinsjesdag! Een Prinsjesdag als geen ander, maar mobiliteitsnieuws is er altijd. Wij zetten voor u de belangrijkste veranderingen voor de zakelijke rijder op een rij: wat verandert er in 2021?

 2. 7 augustus 2020

  Op vakantie, wat zijn de regels?

  Op vakantie gaan, het gaat dit jaar allemaal even anders. Eerst leek het erop dat een vakantie naar het buitenland er echt niet in zat, inmiddels kan er al veel meer. Waar kunt u naartoe op vakantie en wat zijn dan de regels? En wat nu als uw reis helemaal niet door kan gaan? Wij verzamelden een aantal handige websites waar u up-to-date informatie kunt vinden.

 3. 30 juni 2020

  Goed voorbereid op weg: met je (elektrische) leaseauto op vakantie

  Veel Nederlanders kiezen deze zomer voor een vakantie dicht bij huis. Gaat u met de leaseauto op vakantie? Ga dan goed voorbereid op weg en voorkom onwelkome verrassingen onderweg. Welke items zijn handig om – juist nu – mee te nemen en is een elektrische auto geschikt om mee op vakantie te gaan?

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief