Zeventien nieuwe auto’s voor Zonnehuisgroep Noord

5 juni 2020

Zonnehuisgroep Noord kwam dinsdag 2 juni maar liefst zeventien nieuwe auto's ophalen bij Hitachi Capital Mobility.

Dinsdag 2 juni was een feestelijke dag voor Hitachi Capital Mobility en Zonnehuisgroep Noord. Maar liefst zeventien nieuwe auto’s werden door medewerkers van Zonnehuis Thuis in ontvangst genomen. Om dit moment wat luister bij te zetten, werd de ochtend gestart met gebak. Ook ontvingen de thuiszorgmedewerkers die de nieuwe auto kwamen ophalen nog een kleine attentie van Zonnehuisgroep Noord. De medewerkers kwamen in kleine groepen hun auto ophalen, zo werd er goed rekening gehouden met het werkrooster én de benodigde afstand.

Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling aan mensen thuis of in een locatie in de provincie Groningen. De zorgorganisatie is een verbindende schakel in de zorgketen en bundelt de krachten waar nodig. De wijkverpleging van Zonnehuis thuis ondersteunt mensen die zelfstandig wonen. Wanneer thuis wonen niet meer lukt, kan men terecht bij een Zonnehuis, Woonhaven of Hospice. De medewerkers van de wijkteams van Zonnehuis thuis zijn regelmatig op de weg te vinden. De Peugeot 108 bleek dé geschikte keuze voor de noordelijke organisatie.

Wij helpen u graag op weg

Hitachi Capital Mobility denkt graag met u mee over een passende mobiliteitsoplossing. Heeft u vragen of wilt u een toekomstbestendig mobiliteitsadvies? Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Medewerkers Zonnehuisgroep bij nieuwe auto's    Commercieel directeur Peter Visser overhandigt de eerste sleutel


  1. 12 november 2020

    Hitachi Capital Mobility zet met Mobility Mixx verdere stap in MaaS

    Hoe ziet mobiliteit er in 2030 uit? Met dat onderzoek was Gert Veenstra, CEO van leasemaatschappij Hitachi Capital Mobility, in samenwerking met de universiteit van Amsterdam en Delft net begonnen. Dat was begin 2017. Maar anno 2020 lijken de toekomstplannen voor 2030 al ingehaald door de praktijk. De leasemaatschappij wil nadrukkelijk de regisseursrol van mobiliteit in de volle breedte vervullen. Zowel b2b als b2c.

  2. 28 september 2020

    Hitachi Capital Corporation fuseert met Mitsubishi UFJ Lease

    Het moederbedrijf van Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. fuseert met ingang van 1 april 2021 met Mitsubishi UFJ Lease. Sinds 2016 werken beide bedrijven samen en waren al samen aandeelhouders in Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief