Servicepartners van Essent kiezen voor Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.

18 januari 2019

Na een zorgvuldige tenderprocedure heeft Essent gekozen om de bedrijfswagens van vijf servicepartners onder te brengen bij Hitachi Capital Mobility. De vijf servicepartners zijn: Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas Energiewacht, Kemkens en Volta Limburg.

Essent en haar servicepartners helpen consumenten en ondernemers energie te besparen en huizen en gebouwen te verduurzamen. Essent streeft ernaar om de CO2-reductie van haar klanten per 2025 20% te hebben verminderd. Daarvoor leveren zij groene stroom, gas en energie-gerelateerde producten en diensten zoals zonnepanelen, isolatie en warmtepompen. Ook werken zij aan slimme en duurzame oplossingen waarmee klanten inzicht en controle krijgen over hun energiehuishouden.

Hitachi Capital Mobility is blij met de samenwerking met Essent en haar servicepartners en ziet de samenwerking heugelijk tegemoet. De overeenkomst met Essent draagt daarnaast positief bij aan de groeiambities van Hitachi Capital Mobility. Onder deze overeenkomst worden de aankomende jaren ruim 1200 auto’s met grijs kenteken bij Hitachi Capital Mobility geleased.

Met Hitachi Capital Mobility kiezen de servicepartners van Essent voor optimaal wagenparkbeheer: alle operationele werkzaamheden worden uit handen genomen en er zijn unieke afspraken gemaakt over de downtime van bedrijfswagens en over verdere verduurzaming van het wagenpark. Concreet betekent dit: een grotere CO2-reductie van het wagenpark, meer efficiënte mobiliteit en de transitie naar emissievrije bedrijfswagens.

De servicepartners van Essent beogen met deze overeenkomst een duurzame samenwerking, hetgeen Hitachi Capital Mobility onderstreept. Niet voor niks is de gemiddelde klantrelatie bij Hitachi Capital Mobility langer dan 17 jaar.          

Over Essent en haar servicepartners

Essent en de servicepartners willen voor iedereen de nummer 1 in nieuwe energie zijn. Essent levert aan ca. 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Nederland en België. Zij is onderdeel van innogy SE, het grootste energiebedrijf van Duitsland, met een omzet van ruim € 41 miljard (2017), meer dan 40.000 werknemers en activiteiten in 16 landen in heel Europa. innogy biedt haar 23 miljoen klanten innovatieve en duurzame producten en diensten die hen in staat stellen efficiënter met energie om te gaan en hun levenskwaliteit te verbeteren.

Over Hitachi Capital Mobility

Bewegingsvrijheid zonder zorgen is wat Hitachi Capital Mobility haar klanten biedt. Ze is een partner in mobiliteit die voortdurend vooruit denkt en verder kijkt, zich in elke situatie verdiept en de route uitstippelt die de klant het beste past.

Nieuwe ontwikkelingen in de markt worden vol ambitie door vertaald naar eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar de klant echt iets aan heeft. Want dat stapje extra voor de klant, zet Hitachi Capital Mobility nu eenmaal met plezier en met hart voor de wereld van morgen. No-nonsense, praktisch en zonder poeha. Nu en in de toekomst. Elke dag weer.

Prettig geregeld.


 1. 13 maart 2020

  Maatregelen coronavirus

  Het coronavirus verspreidt zich in Nederland. Omdat het welzijn van u en onze medewerkers voorop staat, hebben wij een aantal maatregelen getroffen om eventuele besmetting met het COVID-19 virus zoveel mogelijk te voorkomen.

 2. 12 maart 2020

  Lagere maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen

  De verlaagde maximumsnelheid van 100 kilometer per uur is op sommige Nederlandse snelwegen al vanaf vrijdagochtend 13 maart van kracht. Wanneer de nieuwe borden zichtbaar zijn, geldt de nieuwe snelheidslimiet. Een aantal van deze nieuwe borden wordt al in de nacht van 12 op 13 maart onthuld.

 3. 28 januari 2020

  Hydrogen Valley, volop kansen voor de waterstofauto

  Op dit moment is de elektrische auto enorm geliefd onder zakelijke rijders. Dat is natuurlijk niet gek, want wie wil nou niet in een fluitsterstille auto rijden, die ook nog eens goed voor het milieu is? Terwijl het overgrote deel van Nederland in een auto met accu rijdt, is er ondertussen nog een andere schone techniek die steeds meer terrein wint: waterstof.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief