Nieuwe verzekeraar Hitachi Capital Mobility in 2021

29 december 2020

Met ingang van 1 januari 2021 wordt de leasevloot van Hitachi Capital Mobility ondergebracht bij verzekeraar Allianz.

De reden voor deze overstap is dat onze huidige verzekeraar TVM eerder dit jaar besloot geen grote wagenparken meer te verzekeren. Hitachi Capital Mobility is direct op zoek gegaan naar een passende partner en we hebben er vertrouwen in deze in Allianz te hebben gevonden.  

Wat verandert er voor u? 
Voor u verandert er vrijwel niets. Wel kunt u vanaf 1 januari een nieuwe Groene Kaart downloaden in My Fleetmanager of in de My Mobility App. Zo heeft u altijd de juiste gegevens bij de hand in het geval van schade. Maakt u nog geen gebruik van My Fleetmanager of de My Mobility App? Of heeft u een andere vraag over uw verzekering? Neem dan contact op met uw accountmanager. Onze collega’s helpen u graag op weg.  


  1. 9 maart 2021

    Hitachi Capital Mobility groeit door

    ​In een snel veranderende wereld neemt Hitachi Capital Mobility een leidende rol op het gebied van mobiliteit. Wereldwijde trends in mobiliteit worden vertaald in oplossingen op maat. Vorig jaar is daarom een samenwerking gestart met Mobility Mixx, waarmee full-service mobiliteitskaarten worden aangeboden.

  2. 2 februari 2021

    De toekomst van duurzame mobiliteit, wat is de volgende stap?

    Wat is de toekomst van duurzame mobiliteit? Rijdt straks iedereen in een elektrische auto? Hoe lang blijft de plug-in hybride auto nog populair? Gaat de waterstofauto nog een doorbraak maken? En hoe lang hebben benzine- en dieselauto's nog toekomst? Hitachi Capital Mobility presenteerde in samenwerking met Change Inc. een serie van vier video's over duurzame mobiliteit. Bekijk nu de samenvatting.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief