Nieuwe elektrische auto's van 2020 - Top 5

9 januari 2020

Welke auto's kunt u in 2020 leasen?

2020 wordt een spannend mobiliteitsjaar. De gemiddelde uitstoot van de verkochte auto’s moet drastisch omlaag en de volledig elektrische auto kan daarbij een cruciale rol spelen. Daarom worden ook weer dit jaar meerdere nieuwe EV’s op de markt gebracht. Benieuwd welke auto's u in 2020 bij ons kunt leasen? We hebben de top 5 elektrische auto's voor u op een rij gezet. 

1. Volvo XC40 P8: de eerste volledig elektrische auto van Volvo
Volvo levert al een aantal jaar geëlektrificeerde modellen zoals de plug-inhybride V60 en XC40. Dit jaar levert Volvo ook een eerste volledig elektrische variant van de XC40, namelijk de XC40 P8. Deze auto zal een actieradius hebben van 400 kilometer en kan 1.500 kilo trekken. De nieuwe Volvo wordt standaard voorzien van het nieuwe Android infotainment-systeem en van alle veiligheidssystemen die Volvo kan leveren. 

Volvo XC40 P8 Volvo XC40 P8
 
2. Citroën C5 Aircross SUV Hybrid
Citroën introduceert de eerste SUV plug-in hybride. De C5 is uitgerust met een 80kW sterke elektromotor in combinatie met de 180 pk PureTech benzinemotor. Het systeemvermogen is net als het soortgelijke model Peugeot 3008 Hybrid 225 pk. De actieradius is 50 kilometer in de volledig elektrische modus. Leuke feature: de verlichting van de Hybrid kleurt blauw als volledig elektrisch gereden wordt. Deze Citroën zal goedkoper zijn dan de vergelijkbare 3008 Hybrid van Peugeot. 

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid​ Citroën C5 Aircross SUV Hybrid​

3. Mazda MX-30: de eerste elektrische auto van Mazda
De eerste elektrische cross-over van Mazda is een feit: de Mazda MX-30. De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. In tegenstelling tot de meeste elektrische auto's lijkt de MX-30 bijzonder ruim. Dit komt mede door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen.

Mazda MX-30 Mazda MX-30

4. Skoda Citigo E iV
Dit jaar komt de volledige elektrische Skoda Citigo E iV op de markt. Deze auto heeft een actieradius van 260 kilometer en wordt vergeleken met de VW e-Up en Seat Mii Electric. Deze modellen zijn grotendeels identiek met exact dezelfde prestaties, ruimte en praktische mogelijkheden. Alleen qua uitrusting zijn hier en daar wat verschillen. 

Skoda Citigo E iV Skoda Citigo E iV

5. Volkswagen vernieuwd e-Up
De vernieuwde volledig elektrische e-Up wordt vanaf nu geleverd met een verbeterde batterij. Deze batterij zorgt voor een (theoretische) actieradius van 260 kilometer. De vorige e-Up had een actieradius van 120 kilometer. 

up Volkswagen e-Up

Benieuwd naar de mogelijkheden of andere (elektrische) auto's? 

Bel dan direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400. 


  1. 25 november 2019

    Duurzaam transport: Hitachi zet in op alternatieve mobiliteitsoplossingen

    Mobility-as-a-Service zit in de lift. Nu zijn er nog enkele 100.000 gebruikers, maar de potentie is enorm. De Hitachi Corporation zet daar op in met onder andere een belang van 49 procent in Mobility Mixx en de overname van de Belgische leasemaatschappij Mobilease. ‘Dit past in een duurzame toekomstvisie’, zegt CEO Gert Veenstra.

  2. 12 november 2019

    Veilig onderweg in de herfst

    Het is weer herfst. Dat betekent regen en dalende temperaturen, laagstaande zon tijdens de spits en meer in het donker rijden. Dit zorgt natuurlijk voor meer files en ongelukken. Alle reden dus om de auto in optimale conditie te brengen en zelf extra alert te zijn achter het stuur. Met de volgende tips gaat u goed voorbereid op weg.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief