Maak kennis met Arno Terpstra

7 september 2018

De gezichten achter Hitachi Capital Mobility: Arno Terpstra

Hitachi Capital Mobility is het nieuwe merk voor mobiliteit en komt voort uit de fusie tussen Noordlease en Leasevisie. Met eigentijdse mobiliteitsoplossingen en een onderscheidende klantfilosofie vormen we met Hitachi Capital Mobility een krachtige leasemaatschappij, die klaar is voor de toekomst.

Wij, als Hitachi Capital Mobility zijn ervan overtuigd dat goed contact waarde creëert voor iedereen. Onze belofte aan klanten is; ‘Prettig geregeld’. Dit is het gevoel dat je krijgt als je met onze mensen en dienstverlening in aanraking komt. We vinden het erg belangrijk dat het duidelijk is wie de gezichten achter Hitachi Capital Mobility zijn. Vandaag vroegen wij Privé Lease Consulent consulent Arno Terpstra om te vertellen wie hij is, wat hij doet en hoe hij onze klantfilosofie in praktijk brengt. 

Wie ben je en wat is je functie bij Hitachi Capital Mobility?

Mijn naam is Arno Terpstra. Ik ben 24 jaar oud en woon in Kootstertille, Friesland. Binnen Hitachi Capital Mobility ben ik werkzaam op de afdeling Retail, als Privé Lease Consulent. Inmiddels ben ik één jaar werkzaam bij dit leuke bedrijf!

Wat vind je het meest interessant binnen je functie?

Als medewerker op de afdeling Retail is geen dag hetzelfde. De afwisseling tussen de werkzaamheden maakt de functie erg interessant. Zowel telefonisch als in de showroom ben je het aanspreekpunt voor de klant en is het doel om samen met de klant tot de juiste (privé) mobiliteitsoplossing te komen.

Hoe ben jij bij Hitachi Capital Mobility terecht gekomen?

Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie zag ik de vacature voor Privé Lease Consulent. Door mijn interesse in Automotive was het bedrijf voor mij niet onbekend en het gevoel gelijk positief. Dit positieve gevoel werd versterkt tijdens interne gesprekken bij destijds Noordlease.

Wat wil je graag bereiken met Hitachi Capital Mobility?

Door het uitdragen van onze kernwaarden (hartelijk, ambitieus, sociaal, no-nonense & gedegen) onze bestaande en nieuwe klanten te bedienen en om als bedrijf de klant op de juiste manier te woord te staan. Door het onderhouden en opbouwen van de relatie met de klant hoop ik dat Hitachi Captial Mobility kan doorgroeien als betrouwbare partner in mobiliteit.

Wat vind je van het team?

Het team is jong, flexibel en gemotiveerd!

Hoe is de werksfeer?

Open, informeel en laagdrempelig. 

Ook werken bij Hitachi Capital Mobility?

Zie jij jezelf ook bij Hitachi Capital Mobility werken? Dan heb je geluk! Wij groeien en daarom zijn we op zoek naar nieuw talent. Bekijk hier onze vacatures.  1. 9 maart 2021

    Hitachi Capital Mobility groeit door

    ​In een snel veranderende wereld neemt Hitachi Capital Mobility een leidende rol op het gebied van mobiliteit. Wereldwijde trends in mobiliteit worden vertaald in oplossingen op maat. Vorig jaar is daarom een samenwerking gestart met Mobility Mixx, waarmee full-service mobiliteitskaarten worden aangeboden.

  2. 2 februari 2021

    De toekomst van duurzame mobiliteit, wat is de volgende stap?

    Wat is de toekomst van duurzame mobiliteit? Rijdt straks iedereen in een elektrische auto? Hoe lang blijft de plug-in hybride auto nog populair? Gaat de waterstofauto nog een doorbraak maken? En hoe lang hebben benzine- en dieselauto's nog toekomst? Hitachi Capital Mobility presenteerde in samenwerking met Change Inc. een serie van vier video's over duurzame mobiliteit. Bekijk nu de samenvatting.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief