Maak kennis met Arno Terpstra

7 september 2018

De gezichten achter Hitachi Capital Mobility: Arno Terpstra

Hitachi Capital Mobility is het nieuwe merk voor mobiliteit en komt voort uit de fusie tussen Noordlease en Leasevisie. Met eigentijdse mobiliteitsoplossingen en een onderscheidende klantfilosofie vormen we met Hitachi Capital Mobility een krachtige leasemaatschappij, die klaar is voor de toekomst.

Wij, als Hitachi Capital Mobility zijn ervan overtuigd dat goed contact waarde creëert voor iedereen. Onze belofte aan klanten is; ‘Prettig geregeld’. Dit is het gevoel dat je krijgt als je met onze mensen en dienstverlening in aanraking komt. We vinden het erg belangrijk dat het duidelijk is wie de gezichten achter Hitachi Capital Mobility zijn. Vandaag vroegen wij Privé Lease Consulent consulent Arno Terpstra om te vertellen wie hij is, wat hij doet en hoe hij onze klantfilosofie in praktijk brengt. 

Wie ben je en wat is je functie bij Hitachi Capital Mobility?

Mijn naam is Arno Terpstra. Ik ben 24 jaar oud en woon in Kootstertille, Friesland. Binnen Hitachi Capital Mobility ben ik werkzaam op de afdeling Retail, als Privé Lease Consulent. Inmiddels ben ik één jaar werkzaam bij dit leuke bedrijf!

Wat vind je het meest interessant binnen je functie?

Als medewerker op de afdeling Retail is geen dag hetzelfde. De afwisseling tussen de werkzaamheden maakt de functie erg interessant. Zowel telefonisch als in de showroom ben je het aanspreekpunt voor de klant en is het doel om samen met de klant tot de juiste (privé) mobiliteitsoplossing te komen.

Hoe ben jij bij Hitachi Capital Mobility terecht gekomen?

Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie zag ik de vacature voor Privé Lease Consulent. Door mijn interesse in Automotive was het bedrijf voor mij niet onbekend en het gevoel gelijk positief. Dit positieve gevoel werd versterkt tijdens interne gesprekken bij destijds Noordlease.

Wat wil je graag bereiken met Hitachi Capital Mobility?

Door het uitdragen van onze kernwaarden (hartelijk, ambitieus, sociaal, no-nonense & gedegen) onze bestaande en nieuwe klanten te bedienen en om als bedrijf de klant op de juiste manier te woord te staan. Door het onderhouden en opbouwen van de relatie met de klant hoop ik dat Hitachi Captial Mobility kan doorgroeien als betrouwbare partner in mobiliteit.

Wat vind je van het team?

Het team is jong, flexibel en gemotiveerd!

Hoe is de werksfeer?

Open, informeel en laagdrempelig. 

Ook werken bij Hitachi Capital Mobility?

Zie jij jezelf ook bij Hitachi Capital Mobility werken? Dan heb je geluk! Wij groeien en daarom zijn we op zoek naar nieuw talent. Bekijk hier onze vacatures. 1. 7 augustus 2020

  Op vakantie, wat zijn de regels?

  Op vakantie gaan, het gaat dit jaar allemaal even anders. Eerst leek het erop dat een vakantie naar het buitenland er echt niet in zat, inmiddels kan er al veel meer. Waar kunt u naartoe op vakantie en wat zijn dan de regels? En wat nu als uw reis helemaal niet door kan gaan? Wij verzamelden een aantal handige websites waar u up-to-date informatie kunt vinden.

 2. 30 juni 2020

  Goed voorbereid op weg: met je (elektrische) leaseauto op vakantie

  Veel Nederlanders kiezen deze zomer voor een vakantie dicht bij huis. Gaat u met de leaseauto op vakantie? Ga dan goed voorbereid op weg en voorkom onwelkome verrassingen onderweg. Welke items zijn handig om – juist nu – mee te nemen en is een elektrische auto geschikt om mee op vakantie te gaan?

 3. 23 juni 2020

  Wat betekent de invoer van de nieuwe WLTP-meetmethode?

  Gaat u een nieuwe leaseauto bestellen of heeft u er al een besteld die na 1 juli wordt geleverd? Dan merkt u mogelijk de effecten van de invoering van de WLTP-methode op uw BPM-tarief. Met ingang van 1 juli wordt de NEDC-meetmethode namelijk definitief vervangen door de WLTP-methode. Hoe veranderen de kosten van de BPM, de autoprijzen en de bijtelling door WLTP?

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief