Hitachi Capital Mobility, van hoofdsponsor naar hoofdsponsor!

17 september 2020

Hitachi Capital Mobility blijft verbonden als hoofdsponsor aan FC Emmen. Echter heeft het nieuwe hoofdsponsorschap een maatschappelijke tint. Hitachi Capital Mobility blijft namelijk aan als hoofdsponsor van het FC Emmen G-voetbal.

De samenwerking tussen beide partijen begon in 2015, toen leasemaatschappij Noordlease op de rug van het FC Emmen-shirt kwam te staan. Even later werd Noordlease hoofdsponsor en promoveerde zij ‘samen’ naar de eredivisie in 2018. Na een fusie ging Noordlease vanaf het seizoen 2018 – 2019 door het leven als Hitachi Capital Mobility en begeleidde FC Emmen tijdens zijn eerste twee seizoen in de eredivisie. Hitachi Capital Mobility draagt nu het stokje over aan de volgende hoofdsponsor en blijft zelf aan als businesspartner en hoofdsponsor van het FC Emmen G-voetbalteam.

Het FC Emmen-team voor kinderen met een beperking komt net zoals de eerste selectie uit in de eredivisie. En niet zomaar een eredivisie, het is namelijk de Bijzondere Eredivisie. Alle spelers en speelsters staan daadwerkelijk onder contract bij de enige Drentse betaald voetbalorganisatie. Het G-voetbal bij FC Emmen valt onder de maatschappelijke tak van de club, Stichting Naoberschap United.

Gert Veenstra, algemeen directeur van Hitachi Capital Mobility, is blij dat hij zich met zijn bedrijf hoofdsponsor mag noemen van het G-voetbal bij FC Emmen: “Het vergroten van de wereld van anderen is ons dagelijks werk. Dat doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor mensen voor wie bewegingsvrijheid niet altijd vanzelfsprekend is. Ik heb veel mooie verhalen gehoord over de impact van het spelen bij een club als FC Emmen voor een kind met een beperking. Zo kan een ieder zich sociaal verder ontwikkelen, nieuwe dingen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Dat sluit naadloos aan waar wij, bij Hitachi Capital Mobility, voor staan

Ook Henk Eising, vicevoorzitter van Stichting Naoberschap United, is in zijn nopjes met de nieuwe hoofdsponsor van het G-voetbalteam: “Hitachi Capital Mobility staat midden in de samenleving en benadrukt dat nog meer eens met deze samenwerking. Ik ben erg trots dat het logo van een mooi bedrijf als Hitachi Capital Mobility voor twee seizoenen op de wedstrijdshirts van alle G-voetballers blijft prijken”.


 1. 28 september 2020

  Hitachi Capital Corporation fuseert met Mitsubishi UFJ Lease

  Het moederbedrijf van Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. fuseert met ingang van 1 april 2021 met Mitsubishi UFJ Lease. Sinds 2016 werken beide bedrijven samen en waren al samen aandeelhouders in Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.

 2. 16 september 2020

  Prinsjesdag 2020

  ​Gisteren was het Prinsjesdag! Een Prinsjesdag als geen ander, maar mobiliteitsnieuws is er altijd. Wij zetten voor u de belangrijkste veranderingen voor de zakelijke rijder op een rij: wat verandert er in 2021?

 3. 7 augustus 2020

  Op vakantie, wat zijn de regels?

  Op vakantie gaan, het gaat dit jaar allemaal even anders. Eerst leek het erop dat een vakantie naar het buitenland er echt niet in zat, inmiddels kan er al veel meer. Waar kunt u naartoe op vakantie en wat zijn dan de regels? En wat nu als uw reis helemaal niet door kan gaan? Wij verzamelden een aantal handige websites waar u up-to-date informatie kunt vinden.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief