Hitachi Capital Corporation fuseert met Mitsubishi UFJ Lease

28 september 2020

Het moederbedrijf van Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. fuseert met ingang van 1 april 2021 met Mitsubishi UFJ Lease. Sinds 2016 werken beide bedrijven samen en waren al samen aandeelhouders in Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.

Wereldwijde speler

Door de fusie wordt Mitsubishi UFJL een wereldwijde speler met grote ambities. De kernactiviteiten richten zich onder andere op mobiliteit en leasing. Onder de titel “Voyage to the Frontier” willen zij vernieuwende initiatieven ontplooien op dit gebied met oog voor wereldwijde trends, sociale infrastructuur en duurzame energie.

Toekomstvisie

De ontwikkeling van vernieuwende mobiliteitsdiensten stelt Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. bovendien in staat te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de maatschappij en klanten.

CEO van Hitachi Capital Mobility B.V., Gert Veenstra, ziet de toekomst positief tegemoet: “Ik ben blij met deze stappen. Binnen de nieuwe groep zal de automotive sector nog nadrukkelijker een speerpunt zijn en dat biedt kansen voor ons zowel binnen de Benelux als in Europa.”  Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief