Hitachi Capital Corporation fuseert met Mitsubishi UFJ Lease

28 september 2020

Het moederbedrijf van Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. fuseert met ingang van 1 april 2021 met Mitsubishi UFJ Lease. Sinds 2016 werken beide bedrijven samen en waren al samen aandeelhouders in Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.

Wereldwijde speler

Door de fusie wordt Mitsubishi UFJL een wereldwijde speler met grote ambities. De kernactiviteiten richten zich onder andere op mobiliteit en leasing. Onder de titel “Voyage to the Frontier” willen zij vernieuwende initiatieven ontplooien op dit gebied met oog voor wereldwijde trends, sociale infrastructuur en duurzame energie.

Toekomstvisie

De ontwikkeling van vernieuwende mobiliteitsdiensten stelt Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. bovendien in staat te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de maatschappij en klanten.

CEO van Hitachi Capital Mobility B.V., Gert Veenstra, ziet de toekomst positief tegemoet: “Ik ben blij met deze stappen. Binnen de nieuwe groep zal de automotive sector nog nadrukkelijker een speerpunt zijn en dat biedt kansen voor ons zowel binnen de Benelux als in Europa.”    1. 9 maart 2021

    Hitachi Capital Mobility groeit door

    ​In een snel veranderende wereld neemt Hitachi Capital Mobility een leidende rol op het gebied van mobiliteit. Wereldwijde trends in mobiliteit worden vertaald in oplossingen op maat. Vorig jaar is daarom een samenwerking gestart met Mobility Mixx, waarmee full-service mobiliteitskaarten worden aangeboden.

  2. 2 februari 2021

    De toekomst van duurzame mobiliteit, wat is de volgende stap?

    Wat is de toekomst van duurzame mobiliteit? Rijdt straks iedereen in een elektrische auto? Hoe lang blijft de plug-in hybride auto nog populair? Gaat de waterstofauto nog een doorbraak maken? En hoe lang hebben benzine- en dieselauto's nog toekomst? Hitachi Capital Mobility presenteerde in samenwerking met Change Inc. een serie van vier video's over duurzame mobiliteit. Bekijk nu de samenvatting.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief