Drenthe beweegt te zien op het uitshirt van FC Emmen

9 augustus 2019

De tweede winnaar van de shirtactie is bekend: Drenthe beweegt. Gedurende het hele seizoen zal het initiatief op het uitshirt van FC Emmen te zien zijn.

Net als vorig seizoen schenkt hoofdsponsor Hitachi Capital Mobility haar sponsorpositie op de achterzijde van het FC Emmen-tenue aan drie goede doelen of maatschappelijke initiatieven. Nadat vorige week het Nationaal Ouderenfonds als eerste winnaar werd gepresenteerd, is nu ook de tweede winnaar bekend: Drenthe beweegt.

Drenthe beweegt zet zich in om gezond opgroeien, gezond ouder worden en gezonde beleving van vrije tijd te stimuleren. Gedurende het hele seizoen zal het initiatief op het uitshirt van FC Emmen te zien zijn, net als Privélease.nl en Hitachi Capital Mobility.

“Voor Drenthe beweegt is het belangrijk dat iedereen die wil sporten ook de kans krijgt om te sporten”, zegt Hans Derks, programmamanager Drenthe beweegt. “Hierbij zoeken we altijd naar samenwerkingen waarmee we nog meer kunnen bereiken. FC Emmen is hierin een logische keuze. Niet alleen draagt FC Emmen de kracht met zich mee om anderen te inspireren om te sporten, ook nemen ze een voortrekkersrol op zich om iedereen in heel Drenthe – jong en oud, met of zonder beperking – te stimuleren om in beweging te komen. Dit sluit naadloos aan op de doelstelling van Drenthe beweegt: Iedereen in Drenthe moet mee kunnen doen.”

Gert Veenstra, algemeen directeur van Hitachi Capital Mobility: “In een van onze vorige slogans stond dat wij mensen wisten te bewegen. Dit natuurlijk met een knipoog naar de mobiliteit-service van Hitachi Capital Mobility. Beweging vinden wij een noodzaak voor ontwikkeling. Ontwikkeling van mensen, van ondernemingen en van de maatschappij als geheel. Die beweging stopt niet bij de door ons geleverde services maar heeft ook betrekking op het lichamelijke bewegen. Daarom staan wij dan ook graag een deel van het shirt van FC Emmen af aan Drenthe beweegt. ‘Expand your World’ met Hitachi Capital Mobility en Drenthe beweegt!”

FC Emmen-directeur Ben Haverkort: “Het is geen geheim dat FC Emmen maatschappelijk betrokken wil zijn bij de regio. Maar onder ‘regio’ verstaan wij heel Drenthe en zelfs daarbuiten. Door met de shirtactie meer aandacht te schenken aan Drenthe beweegt kunnen we een gezonde leefstijl in alle Drentse gemeenten promoten.”
 1. 16 september 2020

  Prinsjesdag 2020

  ​Gisteren was het Prinsjesdag! Een Prinsjesdag als geen ander, maar mobiliteitsnieuws is er altijd. Wij zetten voor u de belangrijkste veranderingen voor de zakelijke rijder op een rij: wat verandert er in 2021?

 2. 7 augustus 2020

  Op vakantie, wat zijn de regels?

  Op vakantie gaan, het gaat dit jaar allemaal even anders. Eerst leek het erop dat een vakantie naar het buitenland er echt niet in zat, inmiddels kan er al veel meer. Waar kunt u naartoe op vakantie en wat zijn dan de regels? En wat nu als uw reis helemaal niet door kan gaan? Wij verzamelden een aantal handige websites waar u up-to-date informatie kunt vinden.

 3. 30 juni 2020

  Goed voorbereid op weg: met je (elektrische) leaseauto op vakantie

  Veel Nederlanders kiezen deze zomer voor een vakantie dicht bij huis. Gaat u met de leaseauto op vakantie? Ga dan goed voorbereid op weg en voorkom onwelkome verrassingen onderweg. Welke items zijn handig om – juist nu – mee te nemen en is een elektrische auto geschikt om mee op vakantie te gaan?

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief