Coronamaatregelen in de bedrijfswagen: kies voor een veilige oplossing

6 april 2020

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor medewerkers die samen reizen, bijvoorbeeld in de bouw. In de bedrijfswagen is het lastig, zo niet onmogelijk om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Medewerkers die samen reizen lopen dus meer risico op besmetting.

Veilige oplossing om besmetting te voorkomen

Een creatieve en veilige oplossing voor bedrijfswagens is een beschermwand van doorzichtig PVC-doek. Hiermee wordt het zicht van de bestuurder niet belemmerd en kunnen medewerkers veilig samen naar de werkplaats rijden. PVC-doek is hierbij een veilige keuze: in het geval van een incident vormt het geen gevaar voor de inzittenden en verhindert het de hulpdiensten niet.

Beschermwand van doorzichtig PVC-doek Beschermwand van doorzichtig PVC-doek

Interesse?
Bent u op zoek naar een veilige oplossing waarbij uw medewerkers veilig samen kunnen reizen? Neem dan contact op met uw accountmanager: wij adviseren u graag over de beschikbare mogelijkheden.  1. 9 maart 2021

    Hitachi Capital Mobility groeit door

    ‚ÄčIn een snel veranderende wereld neemt Hitachi Capital Mobility een leidende rol op het gebied van mobiliteit. Wereldwijde trends in mobiliteit worden vertaald in oplossingen op maat. Vorig jaar is daarom een samenwerking gestart met Mobility Mixx, waarmee full-service mobiliteitskaarten worden aangeboden.

  2. 2 februari 2021

    De toekomst van duurzame mobiliteit, wat is de volgende stap?

    Wat is de toekomst van duurzame mobiliteit? Rijdt straks iedereen in een elektrische auto? Hoe lang blijft de plug-in hybride auto nog populair? Gaat de waterstofauto nog een doorbraak maken? En hoe lang hebben benzine- en dieselauto's nog toekomst? Hitachi Capital Mobility presenteerde in samenwerking met Change Inc. een serie van vier video's over duurzame mobiliteit. Bekijk nu de samenvatting.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief