Coronamaatregelen in de bedrijfswagen: kies voor een veilige oplossing

6 april 2020

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor medewerkers die samen reizen, bijvoorbeeld in de bouw. In de bedrijfswagen is het lastig, zo niet onmogelijk om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Medewerkers die samen reizen lopen dus meer risico op besmetting.

Veilige oplossing om besmetting te voorkomen

Een creatieve en veilige oplossing voor bedrijfswagens is een beschermwand van doorzichtig PVC-doek. Hiermee wordt het zicht van de bestuurder niet belemmerd en kunnen medewerkers veilig samen naar de werkplaats rijden. PVC-doek is hierbij een veilige keuze: in het geval van een incident vormt het geen gevaar voor de inzittenden en verhindert het de hulpdiensten niet.

Beschermwand van doorzichtig PVC-doek Beschermwand van doorzichtig PVC-doek

Interesse?
Bent u op zoek naar een veilige oplossing waarbij uw medewerkers veilig samen kunnen reizen? Neem dan contact op met uw accountmanager: wij adviseren u graag over de beschikbare mogelijkheden.  1. 28 september 2020

    Hitachi Capital Corporation fuseert met Mitsubishi UFJ Lease

    Het moederbedrijf van Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. fuseert met ingang van 1 april 2021 met Mitsubishi UFJ Lease. Sinds 2016 werken beide bedrijven samen en waren al samen aandeelhouders in Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.

  2. 16 september 2020

    Prinsjesdag 2020

    ​Gisteren was het Prinsjesdag! Een Prinsjesdag als geen ander, maar mobiliteitsnieuws is er altijd. Wij zetten voor u de belangrijkste veranderingen voor de zakelijke rijder op een rij: wat verandert er in 2021?

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief