Coronamaatregelen in de bedrijfswagen: kies voor een veilige oplossing

6 april 2020

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor medewerkers die samen reizen, bijvoorbeeld in de bouw. In de bedrijfswagen is het lastig, zo niet onmogelijk om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Medewerkers die samen reizen lopen dus meer risico op besmetting.

Veilige oplossing om besmetting te voorkomen

Een creatieve en veilige oplossing voor bedrijfswagens is een beschermwand van doorzichtig PVC-doek. Hiermee wordt het zicht van de bestuurder niet belemmerd en kunnen medewerkers veilig samen naar de werkplaats rijden. PVC-doek is hierbij een veilige keuze: in het geval van een incident vormt het geen gevaar voor de inzittenden en verhindert het de hulpdiensten niet.

Beschermwand van doorzichtig PVC-doek Beschermwand van doorzichtig PVC-doek

Interesse?
Bent u op zoek naar een veilige oplossing waarbij uw medewerkers veilig samen kunnen reizen? Neem dan contact op met uw accountmanager: wij adviseren u graag over de beschikbare mogelijkheden.  1. 30 juni 2020

    Goed voorbereid op weg: met je (elektrische) leaseauto op vakantie

    Veel Nederlanders kiezen deze zomer voor een vakantie dicht bij huis. Gaat u met de leaseauto op vakantie? Ga dan goed voorbereid op weg en voorkom onwelkome verrassingen onderweg. Welke items zijn handig om – juist nu – mee te nemen en is een elektrische auto geschikt om mee op vakantie te gaan?

  2. 23 juni 2020

    Wat betekent de invoer van de nieuwe WLTP-meetmethode?

    Gaat u een nieuwe leaseauto bestellen of heeft u er al een besteld die na 1 juli wordt geleverd? Dan merkt u mogelijk de effecten van de invoering van de WLTP-methode op uw BPM-tarief. Met ingang van 1 juli wordt de NEDC-meetmethode namelijk definitief vervangen door de WLTP-methode. Hoe veranderen de kosten van de BPM, de autoprijzen en de bijtelling door WLTP?

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief