Lease een auto voor een vaste prijs per maand

Neem contact op

Lease een auto voor een vaste prijs per maand

De keuze om uw auto te leasen in plaats van te kopen kan zeer voordelig uitpakken voor uw organisatie.

Allereerst rijdt u of uw medewerker in een volledig nieuwe auto, zonder dat u daarvoor een grote investering moet doen. Een leasecontract loopt doorgaans tussen de drie en vijf jaar. Het is ook mogelijk om een flexibel leasecontract af te sluiten. U kiest dan voor een nieuwe auto of een jonge occasion met een contract met flexibele looptijd. 

Goede service

Als u kiest voor een leaseauto, kiest u voor een goede service. Wanneer er onverhoopt iets mis is met de auto wordt alles voor u geregeld. De auto wordt indien nodig opgehaald en afhankelijk van het contract wordt u gelijk voorzien van vervangend vervoer. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken of u of uw medewerker nog wel naar een afspraak kan.  

Een vast maandbedrag

Bij het leasen van een auto betaalt u een vast maandbedrag. Hierdoor heeft u geen onverwachte kosten. Het bedrag is inclusief onderhoud, reparaties, belastingen, rente en afschrijvingen. Een nadeel van uw auto in eigen beheer hebben, is dat er vaak onverwachte kosten zijn. In een leasecontract hoeft u zich daar geen zorgen over te maken: al deze kosten zitten in het vaste maandbedrag. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.Verschillende leasevormen

Hitachi Capital Mobility biedt verschillende leasevormen aan, met korte looptijden. Benieuwd welke leasevorm bij u past?

Full Operational Lease

Met Full Operational Lease least u onbezorgd een auto voor de optimale economische levensduur van de auto tegen het scherpste tarief. U profiteert van het laagste leasetermijn bedrag en u heeft vrijheid in merk en modelkeuze. Het leasecontract bij Full Operational Lease loopt tussen de drie en vijf jaar.

Flex Lease en Flex Occasion Lease

Flex Lease is de ideale leasevorm voor medewerkers die werken op projectbasis of op basis van een contract voor bepaalde tijd. Met Flex Occasion Lease sluit u al vanaf één maand een contract af. Wilt u liever een nieuwe auto? Met reguliere Flex Lease maakt u gebruik van een nieuwe auto. Dit contract is vanaf zes maanden af te sluiten.

Economy Lease

Kiest u voor Economy Lease, dan betaalt u maandelijks een vast bedrag, inclusief 35 vrije kilometers per dag. Alleen als u meer kilometers rijdt, heeft u extra kosten. En natuurlijk maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk: via een kilometerregistratiesysteem in de auto lezen wij de gemaakte kilometers online uit, u heeft er geen omkijken naar.

Standaard inbegrepen bij autolease van Hitachi Capital Mobility

  • Afschrijvingskosten en rente
  • Reparaties, onderhoud en vervanging van banden
  • WA- en cascodekking
  • Ongevallen-inzittendenverzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Vervangend vervoer
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Gebruik van een brandstofpas

Interesse?

Benieuwd of het leasen van een auto ook voor u een verstandige keuze is? Neem gerust contact op. Onze medewerkers geven u graag een persoonlijk advies. 

Wilt u persoonlijk advies? Bel dan direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

Neem contact op