Een Alfa Romeo leasen?

Vraag een offerte aan

Alfa Romeo leasen

Bij Hitachi Capital Mobility kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief.

Ruim aanbod

Als u een Alfa Romeo wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren. Kies bijvoorbeeld voor de eigenzinnige Alfa Romeo Giulietta of de sportieve Alfa Romeo MiTo.

Over Alfa Romeo

Alfa Romeo is zeer succesvol geweest in verschillende takken van autosport. Er zijn onder andere winsten behaald in de Formule 1 en de Grand Prix. De meest sportieve auto´s van Alfa Romeo worden sinds 1965 aangeduid met GTA. Dit staat voor Gran Turismo Alleggerita, wat Italiaans is voor ´lichter gemaakt´.

Toekomstige modellen

Alfa Romeo is heel duidelijk in welke kant het op wil. Twee ex-Ferrari topmannen zijn aangesteld om het Alfa Romeo-DNA te waarborgen. De nieuwe modellen moeten zich onderscheiden door hun aantrekkelijke design en ‘best-in-class’ rijeigenschappen.

Alfa Romeo brengt tussen 2018 en 2020 vier nieuwe modellen op de markt. Een sedan boven de Giulia lijkt daar deel van uit te maken. Met de Giulia hebben de Italianen hun vizier gericht op de dynamische hoek van het D-segment en met de Stelvio wil Alfa Romeo dit jaar nog cross-over land bestormen. 

Lease voordelen

  • Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Proactief beheer van uw wagenpark
  • Onze dienstverlening draait om u
  • Een hecht team van deskundige leasespecialisten

Vraag een offerte aan